26 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa gençlik parkı

gaziosmanpaşa gençlik parkı

Gençlik Parkı'nın açılışı ve 30 Ağustos Zafer Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen programda Uğur Işılak, Gaziosmanpaşalılara bir konser verdi. Açılış törenine Gaziosmanpaşa Kaymakam vekili Ali Uslanmaz da katıldı...

Ezeli rakiplerin de istediği arazi gençlik parkı oluyor!

Beşiktaş ve Galatasaray’ın spor ve altyapı tesisi yapmak için girişimlerde bulunduğu Gaziosmanpaşa’daki 120 bin metrekarelik arazi için belediye son kararını verdi. O arazi park olacak...

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ankara Gençlik Parkı açıklaması!

TVF tarafından, Ankara Gençlik Parkı’nın TVF'ye devredildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi...

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

gaziosmanpaşa gençlik parkı Haberi

gaziosmanpaşa gençlik parkı

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapılan Gençlik Parkı, Uğur Işılak'ın verdiği muhteşem bir konserle açıldı Gaziosmanpaşa Gençlik Parkı muhteşem bir törenle hizmete açıldı. Gençlik Parkı'nın açılışı ve 30 Ağustos Zafer Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen programda Uğur Işılak, Gaziosmanpaşalılara bir konser verdi. Açılış törenine Gaziosmanpaşa Kaymakam vekili Ali Uslanmaz. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, belediye başkan yardımcıları ve ilçe protokolü katıldı. Gençlik Parkı açılışından önce parktaki Şerife Bacı Anıtı'nm açılışını yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta. ülkemizin bağımsızlığı uğruna canını vermiş bir milli kahramanın adını yaşatmanın kendileri için ne kadar önemli olduğuna değindi. Gaziosmanpaşalılaıın yoğun ilgi gösterdiği açılış programında bir konuşma yapan Başkan Usta, "Bugün burada, İstanbul'un en büyük yeşil...