19 / 04 / 2024

gazze Enes bin Malik apartmanı

gazze Enes bin Malik apartmanı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihi itibariyle devam eden saldırılarda Enes bin Malik apartmanı da yerle bir oldu...

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacoğlu tarafından kuruldu.

Gazze'de 37 günde 41 bin 30 konut tamamen yıkıldı!

Gazze Şeridi'ndeki hükümetin  bölgedeki duruma ilişkin yazılı açıklamaya göre İsrail'in 37 gündür devam eden saldırılarında 41 bin 30 konut tamamen, 222 bin 120 konut ise kısmen yıkıldığı açıklandı. 

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirci ve Ayhan Karlıağa ortaklığında kuruldu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 2 bin konut yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında 2 bin konut yıkıldı.

Gazze nasıl imar edilecek?

İsrail'in Gazze saldırıları sonucunda en az 14 bin yerleşim yeri zarar gördü. Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı Gazze'nin yeniden imar edilmesinin yıllar boyu sürebileceğini dile getirdi. 

Gazze'deki Enes bin Malik apartmanı İsrail saldırısı nedeniyle yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihi itibariyle devam eden saldırılarda Enes bin Malik apartmanı da yerle bir oldu...

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Katar'ın Gazze'de inşa edeceği Hamed bin Casim Hastanesi'nin temeli atıldı!

Katar'ın Refah kentinde hayata geçireceği Hamed bin Casim Hastanesi'nin temeli atıldı.

Enes Global Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Enes Global Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıgüzel tarafından kuruldu.

Hamas'ta bin karantina odasının inşaatı tamamlandı!

Hamas, 500'ü Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, 500'ü de güneyinde bin karantina odasının yapımını tamamladı. Gazze'nin Refah kentinde inşası tamamlanan odalar, hükümet yetkililerine teslim edildi. 

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ceyhan tarafından kuruldu.

Gazze'de 13 yılda 293 bin 702 ev yıkıldı!

2019 Gazze Şeridi İnsani Durum Raporu'na göre; 13 yıl boyunca 293 bin 702 ev yıkıldı veya hasar gördü.

Enes Özbakır Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Enes Özbakır Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Enes Özbakır tarafından kuruldu. 

gazze Enes bin Malik apartmanı Haberi

gazze Enes bin Malik apartmanı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihi itibariyle devam eden saldırılarında toplamda onlarca bina yıkıma uğradı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik olarak gerçekleştirdiği onlarca hava saldırısında toplamda 40 cadde ve kavşak kullanılamayacak duruma geldi.

Gazze Belediyesi tarafından konu ile ilgili olarak önemli açıklamada, İsrail'in "kentteki hayati öneme sahip cadde ve kavşakları kasıtlı şekilde hedef aldığı" bildirildi.

Gazze'nin batısında yer alan ve konut şeklinde kullanılan 6 katlı, 25 konutlu Enes bin Malik apartmanı da 10 Mayıs 2021 tarihinden itibaren gerçekleştirilen İsrail saldırısı sebebiyle yerle bir oldu.

Gazze'de emlak sektöründeki zarar 25 milyon dolara...