20 / 04 / 2024

gebze amg gayrimenkul

gebze amg gayrimenkul

Türkiye'de 2007'de ofis açan Alman-İsviçre kökenli EMG Gayrimenkul yatırım için düğmeye bastı. Firma, 300 milyon euro maliyetle Gebze ve Hadımköy'de lojistik depolama alanıyla Anadolu'da iki AVM inşa edecek.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah I.A. Almahmoud ve Ziya Gökalp Yılmaz ortaklığında kuruldu.

TMSF, Kocaeli'deki 4 gayrimenkulü 519 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Kocaeli ili, Gebze ve Kartepe ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü toplam 519 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Gebze'de 35.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli Gebze'de yer alan arsayı 35 milyon 122 bin 620 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO Gebze'de lojistik merkezi yaptıracak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Mahallesi 379 Ada 7 Parsel üzerinde lojistik merkezi yaptıracak.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Reysaş GYO Kocaeli'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli'nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

gebze amg gayrimenkul Haberi

gebze amg gayrimenkul

EMG Gayrimenkul, Alman-İsviçre kökenli bir firma. Yaklaşık 30 yıldır sektörde yatırımcı ve proje geliştiricisi olarak faaliyet gösteriyor. İsviçre, Almanya ve Kanada'da birçok ofisi var. Geçen yıl temmuz ayında ofis açarak Türkiye pazarına sessiz sedasız bir şekilde giren firma, yatırım için kolları sıvadı.


EMG Gayrimenkul Yatırım Proje Geliştirme Genel Müdürü Halil Aksoy, işe lojistik depolama alanı ve alışveriş merkezi (AVM) yaparak başlayacaklarını belirtiyor. İlk etapta yapılması düşünülen yatırımın miktarı ise yaklaşık 300 milyon euro. 


Yapılması planlanan lojistik depolama alanlarının biri Gebze'de diğeri ise Hadımköy'de yer alacak. Hadımköy'de 80 bin m2 büyüklükte bir lojistik depolama alanı kuracaklarını söyleyen Aksoy, yatırım maliyetinin 60 milyon euro civarında olacağını belirtiyor. Gebze'de yapılması...