27 / 04 / 2024

gebze Doka Gayrimenkul yatırım danışmanlığı

gebze Doka Gayrimenkul yatırım danışmanlığı

DOKA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Doğan, yatırım yaparken kira getirisine bakılması gerektiğini bildirdi. Doğan,"Kira getirişi olan bir yer almak ayrı bir yatırım, uzun vadede geri dönüş sağlamak ayrı bir yatırım şeklidir." dedi.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TMSF, Kocaeli'deki 4 gayrimenkulü 519 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Kocaeli ili, Gebze ve Kartepe ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü toplam 519 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Gebze'de 35.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli Gebze'de yer alan arsayı 35 milyon 122 bin 620 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO Gebze'de lojistik merkezi yaptıracak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Mahallesi 379 Ada 7 Parsel üzerinde lojistik merkezi yaptıracak.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Reysaş GYO Kocaeli'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli'nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Gebze'de 40.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Gebze İcra Dairesi, arsa hissesi, iki katlı prefabrik fabrika ve idari binasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 40 milyon 155 bin 694 TL olarak açıklandı.

gebze Doka Gayrimenkul yatırım danışmanlığı Haberi

gebze Doka Gayrimenkul yatırım danışmanlığı

Gebze'de emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından DOKA Gayrimenkul, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Marmara bölgesinde emlak ve gayrimenkul alanında yaşanan gelişmeleri değerlendiren DOKA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Doğan, yatırım danışmanlığı hizmetini de açıkladı. 


DOKA'DAN GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI HİZMETİ 

Şirketin faaliyetleri hakkında bilgi veren Doğan, "2012 yılında daha çok emlak komisyonculuğu yapmak amacıyla bu şirketi açmıştık. 4 yıldır emlak hizmetiyle hizmetteyiz. Zaman artık bizi emlak komisyonculuğundan ziyade yatırım danışmanlığı hizmeti sunmaya doğru yöneltti. Müşterilerimizin beklentisine göre yatırım imkanı sağlıyoruz. Bunu sadece Gebze bölgesi için değil, Marmara bölgesi olarak sunuyoruz" dedi. 


DOĞAN' DAN YATIRIMCILARA ÖNERİ 

Yatırımcılara önerilerde bulunan Doğan, "Yatırım yapmak isteyen kişiler ilk olarak temel ihtiyaçlarını karşılamalıdır. İlk önce bir dairesi olmalı, aracı olmalıdır. Bunlar olduktan sonra yatırım yapmalıdırlar. Bugün Tuzla ve...