19 / 04 / 2024

Yatırım yaparken kira getirisine bakılmalı!

Yatırım yaparken kira getirisine bakılmalı!

DOKA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Doğan, yatırım yaparken kira getirisine bakılması gerektiğini bildirdi. Doğan,"Kira getirişi olan bir yer almak ayrı bir yatırım, uzun vadede geri dönüş sağlamak ayrı bir yatırım şeklidir." dedi.



Gebze'de emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından DOKA Gayrimenkul, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Marmara bölgesinde emlak ve gayrimenkul alanında yaşanan gelişmeleri değerlendiren DOKA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Doğan, yatırım danışmanlığı hizmetini de açıkladı. 


DOKA'DAN GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI HİZMETİ 

Şirketin faaliyetleri hakkında bilgi veren Doğan, "2012 yılında daha çok emlak komisyonculuğu yapmak amacıyla bu şirketi açmıştık. 4 yıldır emlak hizmetiyle hizmetteyiz. Zaman artık bizi emlak komisyonculuğundan ziyade yatırım danışmanlığı hizmeti sunmaya doğru yöneltti. Müşterilerimizin beklentisine göre yatırım imkanı sağlıyoruz. Bunu sadece Gebze bölgesi için değil, Marmara bölgesi olarak sunuyoruz" dedi. 


DOĞAN' DAN YATIRIMCILARA ÖNERİ 

Yatırımcılara önerilerde bulunan Doğan, "Yatırım yapmak isteyen kişiler ilk olarak temel ihtiyaçlarını karşılamalıdır. İlk önce bir dairesi olmalı, aracı olmalıdır. Bunlar olduktan sonra yatırım yapmalıdırlar. Bugün Tuzla ve Pendik'te arazi alanlar gelecek nesillerini de kurtarıyor. Ortalama 1 milyon gibi rakamlara uzanan karlar olabiliyor. Yatırım yapacak olan kişiler beklentisini karşılayacak mı onu kestiremiyor. Kira getirişi olan bir yer almak ayrı bir yatırım, uzun vadede geri dönüş sağlamak ayrı bir yatırım şeklidir. İlk önce bunu belirlemeliler. Birde kasada bulunan paranın %70'ini yatırım yapmalıdır. Bu şekilde daha doğru olur. İkamet ettiği yerde yatırım yapma zorunluluğu yoktur. Anadolu'nun birçok şehrinde doğru yatırımlar yapılabilir" şeklinde konuştu. 


"YATIRIMA GERİ ALMA GARANTİSİ" 

Yatırım yapmak isteyenlere yeni bir fırsat sunan Doka Gayrimenkul, "Biz Doka Gayrimenkul olarak geri alma garantisi veriyoruz. Biz sattığımız tüm gayrimenkullerde tüm özelliklerini anlatıyoruz. Biz bu gayrimenkullerde istem dışı müşterimizi yanılttıysak, o müşterimizin zarara uğratmaması için geri alıyoruz. Yani biz bir gayrimenkulü müşterimize öneriyorsak, o yeri çok iyi araştırmışızdır ve doğru bir yatırımdır. Yatırım konusunda oldukça iddialıyız ve bu konuda kendimize çok güveniyoruz" dedi.


Gebze Gazetesi


Geri Dön