23 / 04 / 2024

Gebze eskihisar yeni yol

Gebze eskihisar yeni yol

Kocaeli D-100 Karayolu’ndan 1802 Sokak üzerinden devam eden Dr. Zeki Acar Caddesi, Yüksek Hızlı Tren hattı üzerinden köprüyle Eskihisar Caddesi’ne bağlanıyor.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Gebze’de yeni barınma ve konaklama merkezi kuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından Gebze’de kurulan barınma ve konaklama merkezi hizmet vermeye başladı.

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları ve proje bilgileri...

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinatla hemen teslim daireler!

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin yarınlarına ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir kampanyaya daha imza attı. “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyen Emlak Konut GYO, yaşamın başladığı Gebze Emlak Konutları 3’te ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini mümkün hale getiriyor.

Gebze Center AVM'nin faaliyetlerine ara verildi!

Gebze Center AVM'nin, market ve optik hizmetleri hariç olmak üzere konuyla ilgili yeni bir karar alınana kadar geçici bir süre için faaliyetine ara verilmesine karar verildi. 

TOKİ Kocaeli Gebze 100 bin konut projesi sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan 250 konutun hak sahipleri belirlendi.

Gebze'nin yeni imar planlarına yürütmeyi durdurma kararı!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde vatandaşların davacı olduğu imar planı için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.

TOKİ'den Kocaeli Gebze'ye 577 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'de 577 yeni konut inşa edecek.

Gebze eskihisar yeni yol Haberi

Gebze eskihisar yeni yol


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. D-100 Karayolu’ndan 1802 Sokak üzerinden devam eden Dr. Zeki Acar Caddesi, Yüksek Hızlı Tren hattı üzerinden köprüyle Eskihisar Caddesi’ne bağlanıyor. Güzergah buradan Eskihisar’a alternatif bir bağlantı sağlıyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay, Gebze’de yapımı devam eden Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi bağlantı yolları şantiyesindeki çalışmaları yerinde inceledi.



ALTERNATİF GÜZERGAH


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden proje ile Dr. Zeki Acar Caddesi, 1802 Sokak ve Eskihisar Caddesi bağlantı yolları yapılıyor. Bin 100 metrelik bağlantı yollarının yapılması ile birlikte Darıca ilçesinin TEM Otoyolu’na katılımları ve trafik yoğunluğu ortadan kalkacak. İstasyon Caddesi için de alternatif bir güzergâh oluşacak.



20 METRELİK 2X2 YOL


Çalışma ile Gebze Center, Küçük Sanayi Sitesi, TÜBİTAK...