28 / 03 / 2024

geciken projeler

geciken projeler

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul'un yaklaşık üçte birinin imarsız olduğunu belirterek, imar sıkıntısının yeni konut projelerinin gelişimini engellediğini söyledi.

2015'teki projeler Türkiye’nin doğal güzellikleri için tehdit oluşturdu!

TEMA’nın hazırladığı rapora göre, madenler, HES’ler, nükleer santrallar gibi projeler doğal güzellikleri tehdit ediyor. TEMA Vakfı 2015 yılında çevre açısından en iyi ve en kötü olayları derledi.

Antalya'daki yeni projeler Ocak'ta sırayla ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2015'te tanıtımını yaptığı projeler, yeni yılın ilk ayında peşi sıra ihaleye çıkıyor.

İskenderun'a dev projeler!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşayan İskenderun Belediye Başkanı Şeyfi Dingil, "57 yıl aradan sonra iktidarla buluşup dev projeler yaptık" dedi.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

İzmir’de yeni projeler ile yeşil alan artacak!

İzmir’de yeni projeler ile hem yeşil alan artırılacak, hem de halkın denize ulaşımı kolaylaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, karayolunu yeraltına alarak 42 bin metrekarelik yeşil alan oluşturacak.

Övgün Ahmet Ercan: Geciken kentsel dönüşüm ivedilikle bitirilmeli!

Marmara’da meydana gelen 4.2’lik depremi değerlendiren Övgün Ahmet Ercan, “Geciken kentsel dönüşüm ivedilikle bitirilmelidir. Yoksa çok üzüleceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ispartakule alım satım yapılabilen projeler!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı. İşte satışların bir süre durduğu Ispartakule'de alım satıp yapılabilen projeler...

Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu'ya vizyon kazandıracak projeler!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Seçim bitti, projeler peş peşe geldi! İşte yeni projeler...

2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor.

Mega projeler ülkeye değer katıyor!

ÜLKEMİZ mega projelerle gelişmişliğini daha da ilerletmekte ve ekonomisini canlandırmaktadır. Özellikle 3. Havalimanı ve 3 Köprü gibi projeler ülkemize değer katmaktadır. Ülkemizin bu projelerini engellemek isteyenler oldu ise de başaramamışlardır.

Canpa Şirketler Grubu Mutlu Ofis sloganıyla projeler hazırlıyor!

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, inşaat şirketleri bu talepleri dikkate alarak 'Mutlu Ofis' sloganıyla büyük projeler hazırlıyor.

Yeni projeler seçimleri bekliyor!

1 Kasım seçimlerinin ardından İstanbul'da çok sayıda konut projesinde resmi satışların Kasım ayında başlaması bekleniyor. İşte Dragos'tan Topkapı'ya kadar yayılan, lansman için gün sayılan projeler...

geciken projeler Haberi

geciken projeler


İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, imar planlarıyla ilgili sıkıntıların sektörün genelini olumsuz etkilediğini söyledi. İnanlar inşaat olarak ellerinde 14 proje olduğunu ve bunların sadece 5'inin devam ettiğini belirten Serdar İnan, 3 projelenin imarının ise yeni çıktığını bildirdi. Bu 3 projenin ilçe planlarının askıda olması nedeniyle beklediğini anlatan İnan, "Projelerin 2'si Beşiktaş'ta, 1'i Zeytinburnu'nda. Askıdan yeni indi. Bunların dışında 6 tane projemiz de benzer şekilde imar planı olmadığı için bekliyor" diye konuştu.


PLANLI İSTANBUL NÜFUSU 8 MİLYON


İstanbul'un büyük bölümünün imar planlarının henüz yapılmadığını ifade eden İnan, yapılmış olan yerlerde de her hangi bir itiraz olduğu zaman imar planlarının askıya çıktığını ve...