25 / 04 / 2024

gedik holdingde paylaşım

gedik holdingde paylaşım

Gedik Holding, 1963 yılında Türkiye'nin ilk kaynak mühendislerinden Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Gedik Holding bugün 400 milyon TL'lik cirosu, bin 500 çalışanı ile Türkiye'nin önemli sanayi şirketlerinden biri konumunda...

Gedik Yatırım Hisse Satım Bildirimi Hakkını paylaştı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Hisse Satım Bildirimi Hakkını paylaştı. İşte Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Açıklaması...

Miras kalan tarlanın paylaşımı 2015!

15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kanun gereğince mirasa konu tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal arazilerde mülkiyetin devri esastır. İşte miras kalan tarlanın paylaşımı 2015...

Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi çalışma esasları!

Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi yönetmeliği, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce üretilen veya arşivlenen verilerin paylaşılmasına ilişkin usul ve esasları belirliyor. İşte Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi çalışma esasları..

Tapu ve kadastro verilerinin paylaşımı hakkında yönetmelik tam metni!

Tapu ve kadastro verilerinin paylaşımı hakkında yönetmelik 7 Mart 2015 tarihinde 29288 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, verilerin paylaşılmasına ilişkin usul ve esasları düzenliyor...

Mirasın kardeşler arasında paylaşımı!

Mirasçılar, mirasbırakanın aynî haklarını, alacaklarını, diğer malvarlığı haklarını, taşınır ve taşınmazlar üzerindeki zilyetliklerini doğrudan doğruya kazanırlar. Mirasın kardeşler arasında paylaşımı nasıl olur? Miras nasıl paylaşılır?

Aileye özgülenen malların paylaşımı nasıl yapılır?

Eşlerin kendi malvarlığı üzerinde yönetim, yararlanma ve tasarruf haklarına sajip olduğu paylaşmalı mal rejiminde, mal rejiminin sona ermesi halinde, aileye özgülenen mallar ne olur? Aileye özgülenen malların paylaşımı nasıl yapılır?

Boşanma davasında mal paylaşımı nasıl olur?

Boşanma sürecinde merak edilen hususların başında mal paylaşımının nasıl olacağı yer alıyor. Evlilik öncesinde ve evlilik sırasında edinilen mallar nasıl paylaşılır? Boşanma davasında mal paylaşımı nasıl olur?

İzale-i şuyu davasında mal paylaşımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper'in bugün ki köşe yazısında izale-i şuyu davasında mal paylaşımının nasıl yapıldığı ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplandırıyor.

Miras kalan tarla paylaşımı!

Tarımsal araziler hakkında yapılan yeni düzenlemelere göre; Mirasa konu tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal arazilerde mülkiyetin devri esas oluyor. Peki, miras kalan tarla paylaşımı nasıl olur?

Aile içinde mal paylaşımı nasıl olur?

Miras hukukunda da yer alan hükümlere uygun olarak veraset ilanı çıktıktan sonra miras paylaşımı yapılabiliyor.Peki,aile içinde mal paylaşımı nasıl olur?Aile içi mal paylaşım oranları nedir?

Vasiyetname yoksa mal paylaşımı nasıl yapılır?

Vasiyetname bir kişinin ölümünden sonra mallarının ne olcağına dair yapılan resmi,yazılı ya da sözlü işleme verilen isimdir.Peki,vasiyetname yoksa mal paylaşımı nasıl yapılır?

Miras tarla paylaşımı 2015!

Tarımsal arazilerin miras yolu ile intikali ile ehil mirasçıya ait niteliklerin tespitine ilişkin yapılan yasal düzenlemelere göre, mirasta tarla paylaşımı nasıl olacak? İşte miras tarla paylaşımı 2015...

Eşin ölümü halinde miras paylaşımı!

Vefat halinde yasal mirasçılar, gerek kendi aralarında, gerek atanmış mirasçılarla birlikte mirası Medeni Kanunda belirlenen kurallara göre paylaşırlar. Peki, eşin ölümü halinde miras paylaşımı nasıl olur?

gedik holdingde paylaşım Haberi

gedik holdingde paylaşım



Gedik Holding, 1963 yılında Türkiye'nin ilk kaynak mühendislerinden Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Gedik Holding bugün 400 milyon TL'lik cirosu, bin 500 çalışanı ile Türkiye'nin önemli sanayi şirketlerinden biri konumunda. Holdingin kurucusu Halil Kaya Gedik geçen yıl vefat etti. şirketlerin hisseleri kızı Hülya Gedik Sadıklar ile oğlu Hakkı Gedik'e kaldı. Holdingin kaptan köşküne ise Hülya Gedik Sadıklar oturdu. Hakkı Gedik ise babası vefat etmeden önce başka bağımsız işler yapmak için gruptan ayrılmıştı. Baba ölünce mirasın nasıl bölüşüleceği meselesi gündeme geldi. İki kardeş uzunca süredir sürdürdükleri görüşmeleri geçen hafta sonuçlandırdı. 


Ulaşılan sonuç, kamuoyuna Gedik Holding'de yeniden yapılandırma şeklinde ilan edildi. Yürütülen yeniden yapılanma çalışmaları dahilinde Gedik Holding-Gedik Kaynak-Gedik Döküm-Gedik Eğitim Vakfı ve Gedik Üniversitesi'nin faaliyetleri Hülya Gedik Sadıklar yönetiminde, Gedik Gayrimenkul...