24 / 04 / 2024

Gedik yatırım inşa işlemi 2016

Gedik yatırım inşa işlemi 2016

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 22 Temmuz 2016 Vadeli Borçlanma Araçlarının İtfa işlemi durumunu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Gedik Yatırım Menkul Değerler açıklaması...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Dünyaca ünlü yatırım bankası açıkladı! Araba piyasasını alt üst edecek gelişme!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada, batarya üretiminde önemli rol oynayan kobalt, lityum ve nikel için yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini bildirdi.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 85 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında açıldı.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..

TOKİ Trabzon'a 1.5 milyarlık yatırım yaptı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bugüne kadar Trabzon'a yapılan yatırımların tutarını açıkladı. Buna göre, TOKİ bölgede 1.5 milyarlık yatırım inşa etti.

Gedik yatırım inşa işlemi 2016 Haberi

Gedik yatırım inşa işlemi 2016
Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Açıklaması :

Kurumumuzca halka arz edilmek süretiyle ihraç edilen 109 gün vadeli 30.000.000 -TL nominal tutarlı TRFGDKM71614 ISIN Kodlu bonoların bugün itibariyle (22.07.2016) vadesi gelmiş olup, itfa işlemi...