25 / 04 / 2024

gedizler yapı projeleri

gedizler yapı projeleri

Gedizler Yapı da Emlak Konut’un ve GYODER’in tarihi kampanyasını destekliyor. İkinci Evre projesinde 20 yıl vadede yüzde 0,79 vade farkı uygulanıyor.

Reşit Gediz: Yeni yıla yabancı yatırım damga vuracak!

2013'ÜN ilk aylarının kriz beklentisiyle beraber yatırımlar açısından sakin başladığını söyleyen Gedizler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz, bu etkinin yılın ortasından itibaren azalmaya başladığım hatırlattı...

Gedizler Yapı, yıl sonu kampanyasında yüzde 1 peşinat!

GAYRİMENKUL sektörüne Ev're projesiyle giren Gedizler Yapı, yıl sonu kampanyasında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede stüdyo daireler 147 bin TL'den başlıyor...

Gedizler Yapı'dan yüzde 1 KDV fırsatı!

GAYRİMENKUL sektörüne Ev're Projesiyle hızlı bir giriş yapan Gedizler Yapı, sene sonunda konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV kampanyası düzenliyor. Her türlü gelir grubuna hitap eden kampanyada 4 farklı ödene seçeneği yer alıyor...

Gedizler Yapı'da yüzde 1 KDV!

Gedizler Yapı'da KDV % 1 Gayrimenkul sektörüne Ev're projesiyle hızlı bir giriş yapan Gedizler Yapı, sene sonunda konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV kampanyası düzenliyor.

Evre Gedizler'de yüzde 1 peşinatla!

Gayrimenkul sektörüne Ev’re projesiyle hızlı bir giriş yapan Gedizler Yapı, sene sonunda konut sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor. Evre Gedizler'de yüzde 1 peşinatla konut satın alınabiliyor...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO yeni şirket kurdu! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni şirket kurdu. Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Gedizler Yapı Evre 2'de 3+1'ler 590 bin TL'ye!

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen Evre 2 projesinde daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor...

Gedizler Yapı Evre-2 fiyat listesi!

Gedizler Yapı imzasıyla yükselen Evre-2 projesi Sancaktepe’de inşa ediliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Gedizler Yapı Evre-2 fiyat listesi...

Gedizler Yapı Evre-2’de hemen teslim fırsatı!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe’de 28 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Evre-2’de hemen teslim fırsatı sunuluyor..

gedizler yapı projeleri Haberi

gedizler yapı projeleri

Emlak Konut’un ve GYODER’in geçtiğimiz hafta uygulamaya aldığı kredilendirme süresini 240 aya ve vade farklarını 0,79’a çekme kampanyasına Gedizler Yapı da destek veriyor. Yeni lansmanı yapılan İkince Evre projesinde 20 Yıl sabit taksitle sadece % 0,79 vade farkı uygulayacak. Ayrıca konut almak isteyenler dilerlerse 120 ayda sabit taksitle % 0,45 vade farkı yada 60 ayda sabit taksitle %0 vade farkı ile ödeme planları oluşturabilecek. 


Gedizler Yapı’nın İkinci Ev’re projesi Anadolu Yakasının yükselen değeri Sancaktepe ‘de…

Gedizler Yapı’nın yeni projesi ‘İkinci Ev’re’ İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de yükseliyor. 


Birinci projesini taahhüt ettiği teslim süresinden 5 ay önce tamamlayarak hak sahiplerine teslim eden Gedizler Yapı, yeni projesinde beklentileri de yükseltiyor. Gerek proje kalitesi, gerekse içinde yaşayanların beğeni ve yaşam standartlarında en iyiyi...