20 / 04 / 2024

Gelecek Yapı Realist Tuzla

Gelecek Yapı Realist Tuzla

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile basına tanıtılan Realist Tuzla'da son daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Realist Tuzla'da peşinde yüzde 10 indirim avantajı!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Realist Tuzla'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor..

Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor!

Gelecek Yapı imzası ile hayata geçirilen Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Realist Tuzla ödeme seçenekleri!

Realist Tuzla ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Yüzde 5 indirim imkanıyla ödeme yapılan projede fiyatlar 325 bin TL ile 335 bin TL arasında değişiyor. 

Asgari ücretli çalışanlara ara zam yapılacak mı? 2023 asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Siz de şimdi bakın! 

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, son günlerde sık sık ara zam konusunu araştırıyor. Peki asgari ücretli çalışanlara ara zam yapılacak mı? 2023 asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek?

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Yapı kredi bankasından harika bir uygulama daha geldi. Doğalgaz ve elektrik faturalarına veya HGS'ye otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL hediye ediyor. Ekonomik olarak zor günlerden geçilen şu dönemlerde faturaların yüksek gelenlere ilaç gibi gelecek kampanyanın detayları haberimizde.

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Netflix'e Aralık ayında gelecek yapımlar belli oldu! Netflix, BluTV, Disney 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Netflix, Aralık 2022'de yayınlanacak içeriklerini duyurdu. Yeni sezonda bazı işler platforma veda ediyor. İşte etflix, BluTV, Disney 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Araç sahiplerine müjde! Motorin ve benzine 4 TL İndirim geliyor...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası yetkililere göre motorin ve benzine büyük bir indirim gelecek. Yapılacak indirimin 4 liranın üzerinde olabileceği düşünülüyor...

Realist Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realist Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Aysun    Keleş tarafından kuruldu.

Gelecek Relax'ta 120 aya kadar 0,98 faiz fırsatı!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde kişiye özel ödeme avantajı sunuluyor. Projeden 1.945 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Gelecek Relax'ta 1.945 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Gelecek Yapı imzasıyla yükselen Gelecek Relax projesinde daireler 1.945 liradan başlayan taksitlerle satılıyor. Projede ise cazip ödeme avantajı bulunuyor.

Gelecek Relax Tuzla'da cazip ödeme fırsatı!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde cazip ödeme fırsatı bulunuyor. Projeden 1.945 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Gelecek Relax'ta 120 aya kadar taksit imkanı!

Gelecek Yapı imzasına sahip Gelecek Relax projesinde satışlar devam ediyor. Projede 120 aya kadar 0,98 bankasız firma bünyesinde taksitlendirme imkanı bulunuyor.

Tuzla Gelecek Relax'ta kişiye özel ödeme imkanı!

Gelecek Yapı imzası tarafından hayata geçirilecek Gelecek Relax projesinde cazip ödeme avatajları sunuluyor. Projeden 1+1 ev almak isteyenlere 120 aya kadar 0,98 bankasız firma bünyesinde taksitlendirme fırsatı sunuluyor.

Tuzla Gelecek Relax'ta 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

Gelecek Yapı tarafından inşa edilen Gelecek Relax projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Projeden 120 aya kadar 0,98 faiz imkanı konut satın alınabiliyor.

Tuzla Gelecek Relax'ta 120 ay vade fırsatı! 

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde 120 aya kadar 0,98 faiz fırsatı sunuluyor. 

Gelecek Yapı Realist Tuzla Haberi

Gelecek Yapı Realist Tuzla

Realist Tuzla, Gelecek Yapı imzası ile Tuzla'da inşa ediliyor. Gerçek mutluluğu vadeden Realist Tuzla projesi, "Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile basına tanıtılıyor.

6 katlı 2 blok halinde yükselen Realist Tuzla'da son daireler alıcılarını bekliyor. Projede toplamda 134 daire ve ticari birimler yer alıyor. 

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin sunulduğu Realist Tuzla'da 2+1 daire fiyatları 325 bin TL, 1+1 daire fiyatları ise 215 bin TL'den başlıyor. Projede peşinde yüzde 10 iskonto yapılıyor. Realist Tuzla'da daire teslimleri bu ay içinde yapılıyıyor. 

Projenin ortak kullanım alanları arasında çocuk oyun parkı, açık-kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness, 2 adet asansör, jeneratör, kamelya, görüntülü diafon sistemi, 24 saat güvenlik, merkezi ısıtma sistemi, internet altyapısı, peyzaj alanları, mağazalar...