28 / 03 / 2024

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Yapı kredi bankasından harika bir uygulama daha geldi. Doğalgaz ve elektrik faturalarına veya HGS'ye otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL hediye ediyor. Ekonomik olarak zor günlerden geçilen şu dönemlerde faturaların yüksek gelenlere ilaç gibi gelecek kampanyanın detayları haberimizde.



YAPI KREDİ FATURA DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kampanyaya dahil olmak için, TALIMAT yazıp bir boşluğun ardından 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS mesaj ile gönderin. Kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Bankası müşterisi olmak gerektiğini söyleyelim.

YAPI KREDİ FATURA DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS emirleri için geçerli. Daha evvelden tanımlı emirler iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamı dışında olur.

Kampanya süresince verilen her emir için 11 Mart - 10 Mayıs 2023 tarihleri arası, alakalı fatura/faturalar en az 1 defa otomatik olarak ödenmeli.

Yapı Kredi den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023 e kadar vaktiniz var!

Kampanya süresince verilen her emir için, kampanya sonu sonrası 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekiyor.

Kampanya dahilinde elde edilen puanlar 15 Mayıs 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza iletilecek. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar devam edebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 tane kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmekiyor.

Aynı abone numarası için birden çok kez otomatik ödeme talimatı verilmesi halinde bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül elde edilecek.

Kampanya başlangıcından en çok altı ay evveline kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya süresi kapsamında yeniden verilmesi halinde ödül verilmeyecek.

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!


Geri Dön