29 / 03 / 2024

gemlik altyapı çalışmaları son durum

gemlik altyapı çalışmaları son durum

Gemlik'te Balık Pazarı, Demirsubaşı, Orhaniye ve Yeni Mahalle'nin Moda Sokak'tan denize dökülen kanalizasyonunun yanı sıra hükümet binası, PTT binası ve çevresinden Çarşı Deresi'ne akan kanalizasyon giderleri tek bir sisteme toplanıyor.

Gemlik'te altyapı çalışmaları devam ediyor!

Gemlik Belediyesi’nin BUSKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte başlattığı alt yapı çalışmaları daha temiz bir Gemlik ve daha temiz bir Körfez için büyük adım olarak nitelendiriliyor

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa'daki altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Manisa Ahmetli'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Harran'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran ilçesinde sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor.

gemlik altyapı çalışmaları son durum Haberi

gemlik altyapı çalışmaları son durum


Gemlik Belediyesi'nin BUSKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte başlattığı alt yapı çalışmaları kapsamında Kayhan, Balık Pazarı, Demirsubaşı, Orhaniye ve Yeni Mahalle'nin Moda Sokak'tan denize dökülen kanalizasyonunun yanı sıra hükümet binası, PTT binası ve çevresinden Çarşı Deresi'ne akan kanalizasyon giderleri tek bir sisteme toplanıyor. 

Çalışmalar kapsamında giderler için açılan Ahmet Dural Meydanı, hükümet binası çevresi ve gazinolar mevkiindeki yollarda da asfaltlama çalışması yapıldı. 


DERE VE DENİZTEMİZ KALACAK 

Deniz ve dereye artık kanalizasyon akmayacağını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hem deniz hem de Çarşı Deresi'ııin daha temiz olacağını söyledi. 

Bu sayede pis koku ve kötü görüntünün önüne geçileceğini belirten Yılmaz, kanalizasyon ve atıkların sisteme alınıp arıtma tesisine pompalanacağını açıkladı. 

Çalışmaların aşama aşama tamamlandığını vurgulayan Refik Yılmaz, asfaltlama çalışmaları ile birlikte bölgede başta esnaf olmak üzere trafikteki...