26 / 04 / 2024

gemlik ihaleleri

gemlik ihaleleri

Gemlik Malmüdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Gemlik Kurşunlu'da 2 adet arsa satılacak...

Gemlik'te 10 bin bina acilen dönüştürülmeli!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'te deprem riskine karşıkentsel dönüşümün gerekli olduğunu belirterek "Gemlik'te 10 bin bina acilen dönüştürülmelidir" açıklamasında bulundu.

Bursa Gemlik'te iki yılda 200 metruk bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yıkım ekipleri, 2 yıl içinde 200 metruk binayı yıktı. Toplum Destekli Polis Müdürlüğü’nün talebiyle encümen kararını uygulayan ekipler, son olarak Hamidiye Mahallesi’nde 4 metruk binayı yıktı.

Gemlik'teki riskli bina yıkılacak mı?

Gemlik Hamidiye Mahallesinde bulunan ve testler sonucunda Riskli Yapı olarak belgelenen Mendi Apartmanı'nın durumu faciaya davetiye çıkartıyor. 10 dairelik apartmanda 3 kişiye tebligat yapılamadığı için Gemlik Belediyesine yıkım izni verilmiyor.

Gemlik Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

İnşaatı devam eden yeni Gemlik Devlet Hastanesi hızla yükseliyor. Yetkililer, “Gemlik yaz aylarında nüfusu 150 bini bulan bir ilçemiz. İlçede yapımı süren yeni hastanemiz yüksek teknoloji ile donatılmış olarak Gemliklilere hizmet verecek” dedi.

İstanbul- İzmir Otoyolu’nun Altınova- Gemlik arası tamamlandı!

Otoyol inşaatında incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "15- 20 Ocak arasında sayın bakanımızın belirtecekleri tarihte yapılacak tören ile otoyolun Altınova-Gemlik arasındaki 40 kilometrelik kısmını hizmete açacağız." dedi.

Gemlik Balıkpazarı Gençlik Merkezi açıldı!

Gemlik Belediyesi Gençlik Merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Balıkpazarı Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi görkemli bir törenle hizmete girdi.

Refik Yılmaz, Gemlik Cihatlı'daki dönüşümü anlattı!

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk projeyi değerlendiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

Bursa Belediye Başkanları Gemlik'te yatırımları değerlendirdi!

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı'na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıda Bursa'daki yatırımlar konuşuldu.

Refik Yılmaz: Gemlik'i yeniden imar edelim!

Bursa Gemlik Müteahhitler Derneği yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Gemlik'i hep birlikte yeniden imar edip, kentsel dönüşümü de dayanışma içinde birlikte yapalım" dedi.

Bursa Gemlik'te 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, Bursa ve Mudanya'da da hissedildi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm tartışmaları yaşandı!

6306 Sayılı Kentsel Dönüşüm Yasası’nın çıkması, bir yandan umut olurken, bir yandan da karışıklık yaşattı… Gemlik ise kanunun ilk uygulandığı ilçelerden oldu. Hatta Bursa’da ilk sivil kentsel dönüşüm de Gemlik’te yapıldı.

Gemlik turizmde cazibe merkezi olacak!

İlçeyi turizmde cazibe merkezi yapmayı hedefleyen Gemlik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklık yaptığı termal tesis projesinin sondaj çalışmalarını başlattı.

Gemlik Kurşunlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, Gemlik Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam satış bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi.

gemlik ihaleleri Haberi

gemlik ihaleleri

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Gemlik Malmüdürlüğünden:


Sıra

No

Mahalle-

Köy

Mevkii

Cinsi

Pafta

Ada

Parsel

Yüzölç.

m2

İmar

Durumu

Haz.

His.

Tahm.

Bedeli TL

Geçici

Teminatı

İhale

Tarihi

Saati



1

Kurşunlu Mahallesi

Kanarya

Arsa

2.H.11

216

1

7.771,19

Konut Alanı

Tam

1.243.400,00

248.680,00

31.07.2013

10:30



2

Kurşunlu Mahallesi

Çiftlik

Arsa

H22.a.12.b.4d

259

1

7.333,08

Spor Alanı

Tam

1.833.270,00

366.654,00

31.07.2013

11:00

Yukarıda tapu ve ihale bilgileri belirtilen Hazinenin özel mülkiyetindeki 2 (iki) adet Taşınmaz mal karşısında yazılı gün ve saatte 2886 Sayılı Yasanın 45. Maddesine göre AÇIK TEKLİF USULÜ ile Gemlik Malmüdürlüğü Makam Odasında toplanacak komisyon huzurunda satılacaktır.

İhaleye iştirak etmek isteyenlerin; İhale başlangıç saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu (teminat mektupları idarece ilgili bankaya teyit ettirilecektir) Nüfus Müdürlüğünden onaylı adres belgesi ve nüfus cüzdan örneği ile özel kişiler adına vekaleten ihaleye giren kişilerden noterden onaylı vekaletname ile Tüzel kişilerden ise 2013 yılı içerisinde alınan sicil kaydı, teklifte bulunacak kişilerden noterden tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri ile birlikte ihale saatinde Komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Şartname ve ihale dosyası mesai...