16 / 04 / 2024

Genelkurmay Başkanlığı binası

Genelkurmay Başkanlığı binası

Genelkurmay'ın Etimesgut’a taşınması ilk formül. İkinci formül Genelkurmay eğer Cumhurbaşkanlığı’na bağlanırsa, Beştepe civarında bir yere taşınması. Ancak şehir merkezi dışında bir yere taşınması ağır basıyor.

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

İletişim Başkanlığından yeni hizmet binası açıklaması!

İletişim Başkanlığına hizmet binası olarak tahsisi uygun görülen binanın, bazı haber ve paylaşımlarda öne sürülenin aksine aksine Başkanlığa özel olarak yeni inşa edilen ya da yüksek bedellerle kiralanan bir bina olmadığı bildirildi.

Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu - Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası'nın alanı imara açıldı!

Antakya’da bulunan Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın alanı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararıyla imara açıldı. 

Kazlıçeşme Başkanlık Binası hizmete girdi!

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Genelkurmay Başkanlığı binası Haberi

Genelkurmay Başkanlığı binası

Başbakan Binali Yıldırım'ın “150 yıllık reform” diye tarif ettiği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yapısındaki düzenlemelerde önemli bir adım daha atılıyor. TBMM'nin karşısında Milli Savunma Bakanlığı ile yan yana bulunan Genelkurmay Başkanlığı, merkezden taşınıyor. O yerleşkede sadece Milli Savunma Bakanlığı hizmet verecek.


İLK SİNYAL PAZAR GÜNÜ


Pazar günü gazetecilerin Ankara temsilcileriyle yaptığı kahvaltıda, Başbakan Binali Yıldırım'a, yeni düzenlemelerle teşkilat yapısını genişleten Milli Savunma Bakanlığı'nın nerede hizmet vereceğini, yerinin değişip değişmeyeceğini sormuştuk.


Başbakan Yıldırım, yanındaki Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'a dönerek “Artık Ankara'da yer beğensin” demişti. Yıldırım ise, Genelkurmay'ın Cumhurbaşkanı'na bağlanmasının daha doğru olacağını düşündüklerini belirtmişti. Başbakan Yıldırım, dün AK Parti grubunun basına kapalı bölümünde, son düzenlemeleri ve sivilleşme adımlarını milletvekillerine anlatırken, Genelkurmay Başkanlığı'nın merkezden dışarı taşınacağını söyledi. Başbakan Yıldırım, milletvekillerinin, “Meclis'in çevresinde askeri birlikler...