20 / 04 / 2024

general mobile gm22 migros fiyatı

general mobile gm22 migros fiyatı

Migros bütçe dostu General Mobile GM 22 Plus cep telefonu en uygun fiyatıyla satışa çıkardı. Peki, General Mobile GM 22 Plus fiyatları Migros’ta ne kadar oldu? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23'ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?

Hepsi Burada'dan General Mobile Gm 21 Pro'ya büyük kampanya! 

Nisan ayı, Hepsi Burada tarafından her ürüne indirimli geçiyor. Fiyat performans ürünü olan General Mobile Gm 21 Pro için indirim yaptı Bayramda yeni telefon isteyenler Hepsi Burada'nın bu avantajını değerlendirebilir.

General Mobile GM22S fiyatı ve özellikleri belli oldu! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli akıllı telefon üreticilerinden General Mobile, fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken GM22S modelini tanıttı.

General Mobile GM 22 Pro ne kadar? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Biraz Işıltı, Biraz da Tutku ve Büyüleyici Tasarım iddiasıyla yola çıkan General Mobile GM 22 Pro ne kadara satılıyor? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

İngiliz mobil operatöründen Türk vatandaşlarına özel paket!

İngiltere merkezli Lycia  Mobile, Türkiye’de ve Almanya’da kullanma olanağı bulunan paketlerini açıkladı.

T-Mobile da skandal! Milyonlarca kullanıcının bilgisi çalındı!

Bir kablosuz telekomünikasyon şirketi olan T-Mobile, bilgisayar korsanlarının veri ihlalinde yaklaşık 37 milyon faturalı ve ön ödemeli müşterinin bilgilerini çaldırdığını itiraf etti.

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

General Contractor Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Contractor Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ibah Elmorsı tarafından kuruldu.

Bu fiyata bundan daha iyi telefon yok! Migros en uygun fiyat ile satıyor! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros bütçe dostu General Mobile GM 22 Plus cep telefonu en uygun fiyatıyla satışa çıkardı. Peki, General Mobile GM 22 Plus fiyatları Migros’ta ne kadar oldu? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

General Mobile GM 22 Pro'da indirim paketi açıkladı 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Cep Telefonu kullanıcıları ve yeni telefon alacaklar  dikkat. Bu haber sizi yakında ilgilendiriyor. Çünkü Teknoloji devi General Mobile GM 22 Pro için hazırlanan indirim paketini açıkladı. 

İşte PUBG 60 FPS veren telefonlar ve 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Popüler battle royale oyunu PUBG Mobile'ı hiçbir donma olmadan akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz birçok akıllı telefon mevcut. İşte , PUBG'de 60 FPS veren telefonlar, fiyatları ve özellikleri...

Kalitenin ucuza olabileceğinin yaşayan kanıtı General Mobile’den okula dönüş paketi. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Kalitenin ucuza da olabileceğinin kanıtı General Mobile okula dönüş paketi ile öğrencilerin ve telefona kucak dolusu para vermek istemeyen velilerin gönlünü yeniden fethediyor. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

general mobile gm22 migros fiyatı Haberi

general mobile gm22 migros fiyatı

Bütçe dostu General Mobile GM 22 Plus, çarpıcı sınırsız ekran büyüleyici renkler, keskin kontrast, 6.78 FHD+ sınırsız ekran ve yüzde 91,4 ekran/gövde oranı ile oyun ve multimedya kullanımlarında tüm detayları devasa şekilde sunuyor.

48MP üçlü kamera sistemi ile büyüleyici kamera deneyimi, tanıdık bir mod, süper piksel, 108MP. Migros’ta uygun fiyatıyla satışa çıkan, General Mobile GM 22 Plus Yapay zeka kamera sistemi ve yüksek performansı sayesinde birden fazla kareyi tek bir karede birleştirerek piksellerin sayısını arttırıyor. Kullanıcılarına gözünüzün göremediği detay ve keskinlikle fotoğraf deneyimi sunuyor.

Sevenlerine, normal kadraja göre 2.3 kat daha geniş bir kare deneyimi sunan General Mobile GM 22 Plus cep telefonu, 115 derece ultra geniş açı lens ile sanatınızı konuşturuyor.

Devasa güç, 6000mAh devasa batarya kapasitesi ile daha önce hiç...