24 / 04 / 2024

Gıda Perakendecileri Derneği kira önerisi

Gıda Perakendecileri Derneği kira önerisi

Gıda Perakendecileri Derneği (GPD), koronavirüs döneminde yaşanan normalleşme sürecinde kira ilişkilerinin düzenlenmesine dair öneriler sundu. 

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

Yapılan gıda yardımı nasıl alınır? Gıda yardımı için nereden başvuru yapılır?

Devlet tarafından sunulan desteklerden biri olan gıda yardımı, önemli bir fayda sağlıyor. Bu yardım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanmış olup başvuru yaparak alınmaktadır. Özellikle maddi yardıma ihtiyacı olan aileler için gıda yardımı önemlidir. 

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Gıda yardımına başvurular başladı! Nereye başvurulur, nasıl alınır?

İhtiyacı olan vatandaşlara yönelik yapılacak gıda yardımları için başvurular alınmaya başladı. Peki kimler gıda yardımı alabilir? Gıda yardımı almak için nereye başvurulur?

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Zamlar peş peşe sıralandı! İşte 2023’te et ve süt ürünlerine gelecek zamlar!

Enflasyon artarken vatandaşlar yapılan zamlarla nasıl baş edeceğini kara kara düşünmeye devam ediyor. Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç 2023 yılının daha zorlu geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

BİM yönetiminden zincir market eleştirilerine yanıt!

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, zincir marketler ile ilgili fahiş fiyat uygulamasına dair eleştirilere cevap verdi. Aykaç "Maliyet enflasyonunu düşürmediğiniz sürece bu konuşmalar spekülatif." İfadelerini kullandı.

Gıda yardımı paketi onaylandı! 500 TL yardım parası verilecek!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi aileler gıda yardımı hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Gıda yardımı için başvurular e devlet üzerinden yapılabilecek. İşte tüm detaylar...

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Minalya Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalya Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Arkun ve Hüseyin Çelik ortaklığında kuruldu.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Koç tarafından açıldı.

Kudsi Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudsi Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahab Kudsi, Ahmad Kudsi ve Yaser Kudsi ortaklığında kuruldu.

Gıda Perakendecileri Derneği kira önerisi Haberi

Gıda Perakendecileri Derneği kira önerisi

Gıda Perakendecileri Derneği (GPD), yaşanan normalleşme sürecinde kira ilişkilerinin düzenlenmesine dair öneriler sundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dernek tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs sebebiyle oluşan beklenmedik ve zorlu sürecin herkesi farklı ölçeklerde olumsuz etkilediği belirtilerek, önce sağlığı, sonra ticari devamlılığı tehdit eden bu küresel salgınla mücadelede her zaman devletin ve halkın hizmetinde olarak kendilerine düşen vazifeyi ifa etmeye çalıştıkları ve buna devam edecekleri belirtti.

Yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Alınan önlemler, sağlık ordumuzun fedakarlığı ve vatandaşlarımızın sağduyusuyla yakın zamanda olumsuz etkinin azalarak, yeniden özlediğimiz eski hayatımıza yaklaşmayı umuyoruz. Bu geçişin bir anda olmayacağı, sosyolojik ve ekonomik etkilerin ciddi bir müddet daha devam edeceği konusundaki ortak görüşe itibar ederek ticari devamlılığın ve halkımıza en uygun fiyatlarla aynı mağaza sayısıyla ulaşabilmenin hedefiyle...