19 / 04 / 2024

giresun belediyesi kentsel dönüşüm

giresun belediyesi kentsel dönüşüm

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi!

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi, 11 binada toplamda 20 bağımsız bölüm yıkıldı.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Giresun Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Giresun Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2018 yılı emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi ödemeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Giresun Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulünü ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek...

giresun belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

giresun belediyesi kentsel dönüşüm

Türkiye'nin büyük dönüşümünün yapıldığı Esenler'in kentsel dönüşüm konusundaki tecrübelerinden faydalanmak isteyen Giresun Belediyesi ile Esenler Belediyesi arasında bir sözleşme imzalandı. 

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, göreve gelmesi ile başlattığı kentsel dönüşüm hareketinin bütün bilgi ve tecrübelerini Giresun Belediyesi ile paylaşacak.

Esenler'in tecrübelerinden faydalanmak İstiyoruz

İmzalar atıldıktan sonra ilk konuşmayı yapan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, "Türkiye'nin kentsel dönüşüm açısından en tecrübeli kurumu olan Esenler Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda teknik yardım, bilgi ve tecrübe aktarımıyla ilgili bir birliktelik içerisinde bulunacağız. Giresun'da Esenler Belediyesi'nin dönüşümle alakalı tecrübesinden yararlanmak istiyoruz. Desteklerinden dolayı Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kentsel Dönüşüm Tecrübelerimizi Giresun'a Taşıyacağız

'Esenler'deki Giresunlulara katkı üretecek kentsel dönüşüm çalışmasını birlikte yürüteceğiz' diye konuşan Tevfik Göksu, şunları kaydetti: 

"Esenler olarak kentsel dönüşümdeki bugüne kadar...