20 / 04 / 2024

giresun belediyesi kiralık gayrimenkul

giresun belediyesi kiralık gayrimenkul

Giresun Belediye Başkanlığı, Hacımiktat Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü aylık toplam 47 bin 500 TL bedelle 5 yıllığına kiraya verecek. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Giresun Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Giresun Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısını gerçekleşti. Belediye bir sonraki meclis toplantısını 11 Aralık tarihinde yapacak.

Giresun Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulünü ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek...

Giresun Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Giresun Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi'ndeki arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 11 Temmuz 2017 Salı günü saat 14:00’da gerçekleşecek..

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

giresun belediyesi kiralık gayrimenkul Haberi

giresun belediyesi kiralık gayrimenkul

Giresun Belediye Başkanlığı, Hacımiktat Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 5 yıllığına kiraya verecek. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 47 bin 500 TL olarak belirlendi.

Giresun Belediye Başkanlığından:
1- Aşağıdaki tabloda belirtilen işyerleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/A Maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile 5 (beş) yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.
2- İhaleye çıkarılacak taşınmazların tahmin edilen katılım bedeli, kira ve geçici teminatları:

Geçici teminat 5 (Beş) yıllık tahmin edilen kira bedeli ve katılım bedeli üzerinden ihale öncesi Belediyemiz veznesine yatırılacaktır. Teminat mektubu ve hazine bonosu kabul edilecektir. Sözleşmeden önce 5 (beş) yıllık kira bedeli ve katılım bedelinin % 6’sı oranında kesin teminat alınır.
3- İhale şartnamesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir. İsteyenlere 300,00 TL karşılığında şartname...