25 / 04 / 2024

giresun belediyesi vergi ödeme

giresun belediyesi vergi ödeme

Giresun Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2018 yılı emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi ödemeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...

Giresun Belediyesi 5 adet iş yerini kiraya verecek!

Giresun Belediye Başkanlığı Giresun Gaziler Güre Mahallesi'nde yer alan 5 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 49 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 49 iş yerini satıyor...

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 51 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 51 iş yerini satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Giresun Bulancak Belediyesi'nin binası yıkıyor!

Giresun Bulancak'a ait eski belediye binası için yıkım çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor. Yeni bina alanında inceleme yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yeni bina inşaatı hakkında bilgi verdi.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üsküdar Belediyesi'nin borcu karşılığı Hazine'ye devredilen arsaları TBMM'de!

Üsküdar Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

giresun belediyesi vergi ödeme Haberi

giresun belediyesi vergi ödeme

Giresun Belediyesi yetkilileri,  mükelleflerin faiz yüküyle karşılaşmaması için vergilerini zamanında ödemeleri konusunda uyarı yaptı.

Giresun Belediyesi'nde yer alan habere göre, mükelleflerin 30 Kasım Cuma gününe kadar vergi ödemelerini belediye veznelerine, nakit veya kredi kartı ile ödeyebileceklerini, ayrıca E- Belediye üzerinden yine kredi kartı ile ödeme yapılabileceği belirtildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü, vergi ödemelerinin son güne bırakılmamasını, mükelleflerin gecikme faizi ile karşılaşmamaları için 30 Kasım 2018 tarihine kadar ödemelerini yapmalarının arzu edildiğini bildirdi.

Ödediğiniz emlak vergisini geri...