28 / 03 / 2024

giresun merkezde satılıkk arsa

giresun merkezde satılıkk arsa

Giresun'da bulunan arsanın toplam bedeli 1 milyon 251 lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 6 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Kapalıçarşı'da 16 metrekarelik dükkan 12 milyon TL'ye satılıyor!

Kapalıçarşı'da bulunan 16 metrekarelik dükkân, ortakların anlaşmazlığının ardından 11 milyon 812 bin liraya açık artırma usulüyle satılıyor. Tamir dükkanı olan iş yerinin metrekaresinin değeri yaklaşık 738 bin lira.

Giresun'da satılık ve kiralık 4 adet gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, Bulancak, Tirebolu ve Merkez'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Giresun'da 75.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, Merkez Teyyaredüzü ve Hacisiyaç Mahallesi'nde yer alan Özel İdare Hizmet Binası dahil 10 gayrimenkul ihale ile satılıyor...

Beypazarı Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

Beypazarı Belediyesi tarafından, Kurtuluş Mahallesi İrfan Gümüşel Caddesi 210 Ada 72 Parselinde 1. Kat Bağımsız Bölüm 83 ve 84 nolu dükkânlar birlikte ihale ile satılıyor. İhale 24 Eylül'de gerçekleşecek..

Giresun'da 78.6 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi tarafından 7 ilçedeki 12 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 28 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları!

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları!

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 2017!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde toplamda 209 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları ne zaman başlıyor?

giresun merkezde satılıkk arsa Haberi

giresun merkezde satılıkk arsa


Giresun Merkez'de yer alan 663 metrekare alana sahip arsa üzerinde yeni yapılmakta olan 7 katlı bina ve arsanın toplam bedeli 1 milyon 251 TL olarak belirlendi. Arsa açık artırma usulüyle 6 Ağustos 2013 tarihinde satışa çıkacak.


İlan detayı için