25 / 04 / 2024

giresun toki evi

giresun toki evi

TOKİ bu hafta 3 kampanya başlatıyor. kampanyalar Konya, Van ve Giresun'da.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Giresun TOKİ 2. Etap ihalesi 22 Ağustos'ta!

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap 228 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos'ta saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ evi kiraya verilebilir mi? Başkasına devredilebilir mi?

TOKİ’den ev almak isteyenler, evlerin kiraya verip veremediklerini ya da başka devredip devredemeyeceklerini araştırıyor. İşte tüm merak edilenler...

Giresun TOKİ'de 300 konut için kuralar çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca Giresun'da yapılacak 300 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ evi olmayan emekliye konut yapacak!

Evi olmayan emekliye konut müjdesi; İlimizde emekliler için bin 600 konut yapılacak.

Esenyurt'taki Giresun Kültür Evi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Giresun Kültür Evi, ilçedeki Giresunluların hizmetine açıldı. Açılış programında katılımcılara yöresel yiyecekler dağıtıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı programa 15 bin kişiye yakın vatandaş katılım sağladı.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap teslimleri bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları için teslim dönemi bugün başladı.

Sivil toplum kuruluşlarından şehit ailelerine TOKİ evi talebi!

Türkiye’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Alınan bilgilere göre, görüşmede şehit ailelerine TOKİ tarafından ev verilmesi konusu da gündeme geldi.

Suriyeliler'e TOKİ evi verilebilmesi için 67.5 milyar TL gerekiyor!

TOKİ bir konutu 90 bin liraya mal ediyor. Hükümetin Suriyeliler'i yerleştirmek için en az 750 bin konuta ihtiyacı var. Buna göre Suriyelilere verilen konut sözünün yerine getirilebilmesi için hükümetin TOKİ'ye yaklaşık 67.5 milyar lira kaynak bulması gerekiyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru günü!

592 adet konuttan oluşan TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru günü ne zaman?

Erkan Akçay'dan Suriyeliler'e TOKİ evi verilmesine tepki!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Suriyelilere TOKİ evi verilmesine tepki gösterdi. Akçay, "TOKİ'nin şehit, gazi ailelerine öncelik vermesi gerekir." dedi.

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesinin inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesi ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'ta gerçekleşecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 15 Temmuz'da bitiyor!

Başvuruların 14 Haziran'da başladığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 15 Temmuz'da bitiyor. Projedeki dairelerin fiyatları 153 bin 96 TL'den başlıyor.

giresun toki evi Haberi

giresun toki evi

1) Konya: Halkapınar'da 1 adet konut. 3 oda 1 salon 112 metrekare. Fiyatı 47 bin 175 YTL. Başvurular Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

2) Van: Kevenli'de 320 konut. 81 ve 82 metrekare alanlı. Fiyatlar 51 bin 603 ile 63 bin 38 YTL arasında. Başvurular 9 ile 19 Ekim tarihleri arasında Van Valiliği'ne yapılabilecek.

3) Giresun: 33 konut. 120 metrekare alanlı. Fiyatlar 78 bin 361 YTL ile 94 bin 475 YTL arasında. Başvurular 31 Aralık'a kadar Ziraat Bankası...