19 / 04 / 2024

Gisp izmir toplantısı

Gisp izmir toplantısı

Gayrimenkul için Strateji Platformu İzmir şubesinin ilk yuvarlak masa toplantısı “İzmir’de Gayrimenkul Yatırım Alternatifleri” konu başlığı altında İzmir Four Points By Sheraton’da gerçekleşti. 

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

AYD 'Söyleyeceklerimiz Var' toplantısı İzmir'de düzenlendi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı.

İzmir Karaburun'da ÇED toplantısı yapılamadı!

İzmir'in Karaburun'da yeni balık çiftliği yapılmasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı. “ÇED bilgilendirme toplantısı”na yöre halkı izin vermedi

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

İzmir Entegre Tesisleri'nin ÇED toplantısı 1 Eylül'de!

İzmir İli, Ödemiş İlçesi'nde Katı Atık Yönetimi Entegre Tesisleri projesinin yapılması planlanmakta. Projenin ÇED toplantısı 1 Eylül'de gerçekleşecek.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş, İzmir İli Bayraklı İlçesi, Laka Mahallesi mevkiinde İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

İzmir Kalker Ocağı ve Enteğre Tesisi projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Nazım Aydın tarafından İzmir Kemalpaşa'ya Kalker Ocağı ve Enteğre Tesisi yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

İzmir Liman Revizyonu projesinin ÇED toplantısı 26 Temmuz'da!

İzmir İli, Aliağa İlçesi sınırları içerisinde yer alan Petkim Sahasının deniz kısmında yer alan limanda Liman Revizyonu projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 26 Temmuz'da yapılacak.

Mahall Bomonti İzmir basın toplantısı 1 Haziran'da!

Türkerler Holding, şimdi de İzmirlilere keyifli bir yaşam için özgün bir proje hazırladı. Türkerler’in yarım asrı aşkın tecrübesini aktardığı Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtım toplantısı 1 Haziran gerçekleşecek.

Gisp izmir toplantısı Haberi

Gisp izmir toplantısı

Gayrimenkul için Strateji Platformu (GİSP) İzmir şubesinin ilk yuvarlak masa toplantısında İzmir’in şehir vizyonu, yeni gelişme alanları, dinamik nüfusu, cezbedici özellikleri ve yeni bir yatırım aracı olarak yaşlı bakım evleri gündeme alındı.İzmir Four Points By Sheraton’da gerçekleşen toplantıya GİSP İzmir Şubesi üyeleri ve İzmir’in önde gelen iş insanları katıldı. GİSP Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ersül ile İzmir Şubesi Koordinatörü ve Egemall Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Şükrü Cem Akçay’ın moderatörlüğünde yapılan toplantıda İzmir’deki gayrimenkul ilgisinin doğru yönlendirilmesi gerektiği ve İstanbul gayrimenkul piyasasının gelişiminden dersler alınması ifade edildi. 

Gayrimenkul alanındaki tek düşünce kuruluşu (think-tank) olan ve sektörü geliştirmeye yönelik stratejiler üretilmesi amacıyla kurulan GİSP, Ankara, İzmir ve Bursa’da kurduğu şubelerle gayrimenkulün yerel sorunlarına da çözüm bulmayı amaçlıyor. 

Yatırımcısına İzmir %38...