29 / 03 / 2024

Gloria Alsancak Şen Rezidans fiyat

Gloria Alsancak Şen Rezidans fiyat

Yaklaşık 100 yıllık tarihiyle Türkiye’nin köklü kuru meyve ihracatçıları arasında olan Şen Ailesi ile İzmir’de konut projeleri hayata geçirilen Temelsan güçlerini birleştirdi.

Gloria Alsancak fiyat!

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Gloria Alsancak nerede?

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gloria Alsancak satışta! Yeni proje! 

İzmir'in kalbi Alsancak'ta yükselen Gloria Alsancak projesi satışa çıktı. Projede yer alan 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Şen Yapım ve Temelsan Yapı'dan Alsancak'a yeni proje!

Yaklaşık 100 yıllık tarihiyle Türkiye’nin köklü kuru meyve ihracatçıları arasında olan Şen Ailesi ile İzmir’de konut projeleri hayata geçirilen Temelsan güçlerini birleştirdi.

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Alsancak'ta boş dükkan sayısı artıyor!

İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor.

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

İzmir Alsancak Stadı'nda son durum!

İzmir'de depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle geçen yıl tribünleri yıkılan Alsancak Stadı'nın yenilenmesi projesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi, bakanlıktan gelen 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğini onayladı.

Alsancak'ta yüksek kiralar iş yerlerini vurdu!

İZMİR’de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak’ın artık eski havası kalmadı.

Coffee Gentleman İzmir Alsancak’ta açıldı!

Türkiye'deki ilk şubesini İzmir'in en hareketli semti olan Alsancak Kordon'da açan "Coffee Gentleman" müşterileriyle ilk buluşmasından önce kapılarını İzmirli gazetecilere açtı.

İzmir Alsancak Stadı'nda zemin etüdü çalışmaları başladı!

İzmir'de çürük raporuyla 2014'te kullanıma kapatılıp geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine yeni stadyum yapılması için ilk somut adım atıldı, stat arazisinde zemin etüdü çalışmaları başladı.

İzmir Alsancak Stadı arazisi için şartlı onay!

Geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı içinde kalan ve İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olan 4239 metrekarelik arsanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne şartlı muvafakat ile bedelsiz tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi yenilendi!

İzmir'in en merkezi semti olan Alsancak'da hizmet veren Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde 2015 yılı yenilik ve değişikliklerle geçti.

Gloria Alsancak Şen Rezidans fiyat Haberi

Gloria Alsancak Şen Rezidans fiyat

Şen Yapım Bina Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Temelsan Yapı, kentin yeni Alsancak’ı olarak nitelendirilen tarihi Kale Arkası’nda, Gloria Alsancak Şen Rezidans projesini hayata geçiriyor. 

Dünya'dan Nihat Delibaşı'nın haberine göre; iki blok şeklinde 8’er katlı olarak inşa edilecek olan 2 dükkan ve 39 bağımsız bölümden oluşan rezidans projesinin yapımı Şubat 2022'de tamamlanacak. 39 bağımsız birimin 15’i kiralanacak, 24'i adedi ise satılacak. Projede pazarlama faaliyetlerine ise Nisan 2021’de başlanacak.

Projenin inşa edildiği arsanın 1960’larda ihracata başlayan Şentaş firmasının kuru meyve işleme tesis alanı olduğuna vurgu yapan Şen Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, kent merkezinde kalan işletmenin 1999’da Sarnıç’a taşındığını dile getirdi. Alsancak’ın, konut stoku açısından sıkıntılı olduğunu belirten ve mevcut durumda kentsel dönüşüm projesi uygulama...