19 / 04 / 2024

Gloriapart teslimleri

Gloriapart teslimleri

Gloriapart teslim tarihi bilgileri: B bloğu Aralık 2013'te, A bloğu ise 2015 yılı içerisinde teslim edilecek, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Çekmeköy 216 Butik Plus Rezidans projesinde daire alanları 58 metrekareden başlıyor ve 148 metrekareye kadar ulaşıyor. Satışların devam ettiği 216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Kağıthane Premier Kampüs teslimleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis 2.etap satış süreci devam ediyor. 36 aya varan vade imkanı sağlayan Kağıthane Premier Kampüs teslimleri haberimizde bulunuyor.

AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

AB Yaşam Evleri'nde daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 147 tane daireden oluşan proje 6 blok olarak inşa ediliyor. Peki AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı!

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı. Projede satışları gerçekleştirilen ve teslim işlemlerine başlanan konutlar Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti 'ne temin edildi.

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Satış sürecinin 2. etapla devam ettiği Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. İkinci etap satışlarının hızla devam ettiği The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 193 bin 200 TL'den başladığı Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Gloriapart teslimleri Haberi

Gloriapart teslimleri


İzmir 'de Temel İnşaat imzası ile yaşama geçirilen Gloriapart projesinde 69 konut bulunuyor. Proje kapsamında satışlar devam ediyor.


2 blok halinde inşa edilen Gloriapart teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Gloriapart teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. İzmir Gloriapart projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


Temel İnşaat Gloriapart 'ta fiyatlar 235 bin liradan başlıyor, 350 bin liraya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Gloriapart Konutları 'nda; otopark, seyir terası, buhar odası, sauna, güvenlik ve spor salonu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Gloriapart nerede?

Gloriapart Çevre yollarına, Adnan Menderes Havalimanı'na, sağlık kurumlarına ve alışveriş merkezlerine yakın konumda yükseliyor.


Gloriapart teslim tarihi:

B bloğu Aralık 2013'te, A bloğu ise 2015 yılı içerisinde...