19 / 04 / 2024

Göğüş Holding projeleri

Göğüş Holding projeleri

Göğüş Holding Beşiktaş'ta yer alan binaları ile ilgili önceki gün yazılı basında çıkan " Kaçak yapı " haberleri yanlış anlaşılmalara sebep olduğu gerekçesi ile açıklama yaptı...

TOKİ'nin en çok ilgi gören projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ projelerinde o ilçeye tam 137 kat başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok ilgi gören projeleri...

Üsküdar'daki dev projeler yarın açılıyor!

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar'da birbirinden değerli çok sayıda proje hizmete açılacak.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

Niğde'de 2018 yılında yapılacak gölet projeleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de 2018 yılında gölet yapılacak köyler meclis gündemine taşındı. Gürer, sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya sordu..

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Gökdelenler kenti: Ankara!

Başkent Ankara'da dev gökdelen projeleri hızla yükseliyor. Konut satışında zirvede oturan bölge ile ilgili gayrimenkul temsilcileri görüşlerini paylaştı.

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

Bursa'nın 17 ilçesine altyapı yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçe ve 1076 mahallenin de sağlıklı içme suyuna kavuşması için altyapı çalışmaları aralıksız sürerken, DSİ 1. Bölge Müdürlüğü’nün baraj ve gölet projeleri ile de 2070 yılına kadar Bursa’da su sıkıntısı yaşanmaması öngörülüyor.

Türkerler Holding Göztepe'ye sponsor oldu!

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Göztepe, inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Başaran Holding'ten Göktürk'e yeni proje!

İnşaattan tekne yapımına kadar birçok sektörde yatırım yapan Başaran Yatırım Holding, bu yılı 1 milyar dolar ciroyla tamamlayacak. Fikirtepe ve Göktürk’te 3 bin konut yapacak olan grup, havacılık sektörüne de giriyor.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Başaran Holding'ten Göktürk'e yeni proje!

Fındıkçılıktaki başarısını turizm, yatçılık, inşaat, yatçılık, havacılık, çimento ve enerjiye taşıyan Başaran Grubu 1 milyar dolar ciro hedefliyor. Başaran Holding, Göktürk'te bir konut projesi planlıyor.

Cahit Paksoy'un İhlas Holding'teki görevine son verildi!

İhlas Holding AŞ, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Cahit Paksoy'un İhlas Holding'teki görevine son verildiğini belirtti.

Göğüş Holding projeleri Haberi

Göğüş Holding projeleri

Göğüş Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;



Şirketlerimizden Göğüş A.Ş.'ye ait olan Beşiktaş'taki binamızla ilgili olarak önceki gün yazılı basında çıkan "Kaçak yapı"  haberleri yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur.

Binamızda sadece yapılmış olan yine kendimize ait arka bahçe tarafındaki bir cam kaplaması olup,  Beşiktaş Belediyesi'nin şirketimize tebliğ ettiği tutanaktaki talimatlar ivedi olarak uygulanacaktır.

Şirketimiz yıllardır ülkemizin bir çok yerinde başarılı  işlere imza atmış ve çalışmalarına aralıksız devam ederken, kamuoyunda çıkan ( kaçak kat, kaçak ek gibi ) yanlış anlaşılabilecek haberlerin düzeltilmesi önemle rica...