19 / 04 / 2024

gök orman ümraniye projesi fiyat

gök orman ümraniye projesi fiyat

Gök Orman Evleri 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede lansmana özel indirimli fiyat avantajı sunuluyor...

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Garanti İnşaat Hayvancılık Gıda Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İnşaat Hayvancılık Gıda Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Şimşek tarafından kuruldu.

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçük davasında 9 sanığa ceza!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede yaşanan göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüyle ilgili yargılanan 16 sanıktan 9'u, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos tarafından kuruldu.

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat Metal Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Orman Ürünleri İnşaat Metal Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Nazife Korkmaz tarafından kuruldu. 

Ümraniye'de metro inşaatı yakınında göçük: 2 kişi öldü!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede göçük meydana geldi. Çevredeki bir siteye ait olan güvenlik kulübesinin de göçükte kalması sebebiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında göçük altında kalan 2 güvenlik görevlisinin cansız bedenine ulaşıldı.

Gökorman Rezidans Ümraniye fiyat listesi!

İstanbul Şile Yolu üzerinde inşa edilen Gökorman projesi 420 daireden meydana geliyor. Projede aylık 2 bin 292 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İşte Gökorman Rezidans Ümraniye fiyat listesi...

Gök Orman Sinpaş GYO konut fiyatları!

Gök Orman Evleri 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede lansmana özel indirimli fiyat avantajı sunuluyor...

Gök Orman Sinpaş fiyat listesi!

Gök Orman Ümraniye projesi Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. İki bloktan oluşan projede lansmana özel olarak yüzde 10 + yüzde 5 indirim avantajı bulunuyor...

Melih Gökçek Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararını eleştirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) imar planının iptali nedeniyle Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararına ilişkin açıklama yaptı.

Gülensu ormanının kiralanmasına çevrecilerden tepki!

İstanbul Maltepe Başıbüyük Mevkii’nde Gülensu ormanının 30 Hektarlık bir bölümünün, C tipi mesire alanı olarak 29 yıllığına kiraya verilmesine karşı çevre gönüllüleri ve bölge sakinleri harekete geçti.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odasına cevap!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ın tanıtımı için Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı’na yerleştirilen Otorobot Heykeli’ne ilişkin Savcılığa suç duyurusunda bulunan Mimarlar Odası Ankara Şube yöneticilerini sert bir dille eleştirdi.

Melih Gökçek’in robotu için suç duyurusu!

TMMOB Mimarlar Odası, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı’na diktirdiği robot için suç duyurusunda bulundu: Robotlara harcanan paralar tüm kentlilerin parasıdır.

gök orman ümraniye projesi fiyat Haberi

gök orman ümraniye projesi fiyat

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Gök Orman Evleri projesinde dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 


İki blokta 420 daire olarak planlanan Gökorman Konutları için lansmana özel yüzde 10+yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. Proje Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. 


Gökorman Evleri projesi IKEA'ya 4 dakika, Ataşehir'e 10 dakika yakınlıkta yer alıyor. Projede daire büyüklükleri 48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor. 


Metroya yürüme mesafesinde hayata geçirilen Sinpaş Gökorman projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar olacak.


Gök Orman Sinpaş GYO konut fiyatları!

48,24-57,09 metrekare 1+0 daireler 299 bin TL

75,84-88,09 metrekare 1+1 daireler 472 bin TL

104,54-140,45 metrekare 2+1 daireler 596 bin TL

135,24-190,45 metrekare 3+1 daireler 779 bin TL

181,95-204,55 metrekare...