27 / 04 / 2024

Gökdeniz Karadeniz cami

Gökdeniz Karadeniz cami

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Ordu Gülyalı Merkez Cami açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Ordu Gülyalı Merkez Cami hizmete açıldı

Antalyalı 70 kadın gözleme satarak cami yaptırıyor!

Antalya'da aralarında engellilerin de bulunduğu 70 kadın, dört senedir gözleme yaparak mahalle camisinin yapım masraflarını karşılıyor 

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Gümüşhane'de 7 katlı cami yapılıyor!

Gümüşhane Diyanet Vakfı Cami ve Külliyesi inşaatı, ilginç mimarisi ile dikkat çekiyor. Sosyal medyada gündem olan cami apartmana benzetiliyor..

Güvenpark'a cami iddiasına Melih Gökçek'ten yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Güvenpark’a Cami” yapılacağı iddialarına yanıt verdi. İşte Gökçek'in yanıtı...

Ankara Güvenpark'a cami mi yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada Güvenpark’a cami yapılacağına ilişkin iddialara yanıt verdi, büyükşehir bu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Makedonya Çarşı Camii restore edilmeyi bekliyor!

Makedonya Pirlepe şehrindeki 6 asırlık tarihi Çarşı Camisi, restore edileceği günü bekliyor. Cami 2001'deki etnik çatışmalarda zarar gördü.

Kocaeli Issık Göl’e cami!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ümraniye TDBB’nin Mart ayı yönetim kurulu toplantısına katılarak bazı açıklamalar yaptı.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Gökdeniz Karadeniz cami Haberi

Gökdeniz Karadeniz cami

Trabzonspor'da uzun süre forma giydikten sonra 2008 yılında Rubin Kazan'a transfer olan ve bu takımda Mayıs 2018'de futbolculuk kariyerini noktalayan Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Anadolu Ajansı muhabirine açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gökdeniz Karadeniz, Kazan'da yapımını üstlendiği caminin Haziran 2016'da başlayan inşaatında son aşamaya gelindiğini söyleyerek, "İnşallah önümüzdeki yaz caminin açılışını yapacağız. Ufak tefek işler kaldı. Caminin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istiyorum. Cumhurbaşkanımızı Tataristan'da çok seviyorlar. İnşallah kabul eder ve takvimine de uyarsa caminin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız yapar. Bu, benim, ailem ve oradaki insanlar için inanılmaz gurur verici olur."...