24 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal bayram özel

Gökdeniz Kartal bayram özel

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesinde bayrama özel kampanya başladı. Fiyatların 316 bin liradan başladığı projede 48 ay sıfır faiz yapılıyor.

Milyonlarca emekli dört gözle bekliyor! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus  olmak üzere 5 bin lira verileceğini açıklamıştı. 29 Ekim'e bir gün kala gözler ikramiyenin verileceğin güne çevrildi. Peki Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Elinde gümüşü olan bayram etti!

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Elinde gümüşü olan bayram etti. İşte gümüşün geleceği rekor rakam....

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Garanti BBVA bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak! Duyan da gören de bayram etti! Hemen siz de bir bakın!

Garanti BBVA bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak... Bu kampanyayı duyan da gören de bayram etti... Hemen siz de bir bakın...

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te en az bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı, gören duyan bayram etti! Hemen bakın!

Milyonlarca çalışanın merak ettiği ve araştırdığı asgari ücret 1 Ocak 2023'te en az bu kadar olacak...Peş peşe açıklandı, gören duyan bayram etti... Hemen bakın...

Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi! Gümüşte bayram havası! Son dakika gümüş fiyatları...

Son günlerde dip seviyelere kadar düşen gümüşte bugün bayram havası var, gümüş fiyatları yükseliyor. Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Emeklinin bayram öncesi gözü kulağı bu haberdeydi! Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar oluyor?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, katıldığı canlı yayın programında milyonlarca emeklinin merak ettiği bayram ikramiyeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Enflasyon verilerine göre emekli bayram ikramiyelerinin olması gerektiği rakamı açıkladı.

Ramazan Bayram tatili 2022'de kaç gün oluyor bayram tatili 9 gün açıklaması için hükümet ne dedi?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün sorusu bugünlerde cevabı en çok merak edilen soru. Ramazan Bayram tatili kaç gün olacağını merak edenler tatil planları, yolculuk günlerini buna göre planlıyor. Bayrama bir haftadan az bir süre kaldı! İşte detaylar..

9 günlük bayram tatili villa kiralarını uçurdu!

Kiralık villalarda fiyatlar bayram nedeniyle çok fazla yükseldi. Villaların en ucuzu kişi başı günlük 275, en pahalısı ise 2 bin 879 lira olarak açıklandı.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Gökdeniz Kartal bayram özel Haberi

Gökdeniz Kartal bayram özel

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesi'nde bayrama özel kampanya başladı. Fiyatların 316 bin liradan başladığı projede 48 ay sıfır faiz yapılıyor. Site 26 katlı 2 bloktan meydana geliyor. En düşük konut metrekaresi 1+1 de 84 olarak veriliyor. 2+1'lerde alanları 93 ila 176 metrekare arasında değişen farklı tipte daireler bulunuyor. 3+1'lerde ise daire büyüklükleri 170 ila 176 metrekare arasında değişiyor. Bahçe kullanımlı dubleks seçenekleri de yer alıyor.




Telefon: 0216 353 4010


Web: www.gokdenizkartal.com


Bugün...