24 / 04 / 2024

gökdere teleferik projesi

gökdere teleferik projesi

Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, havai hatları da kent içi trafikle buluşturuyor.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede? Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut'un yeni projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Seba Göktürk projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Seba Göktürk projesinin detayları belli oldu. Seba Göktürk projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Seba Mare Gündoğan Projesi Temmuz'da tamamlanıyor!

Seba İnşaat tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Seba Mera Gündoğan Projesi inşaatının Temmuz ayında biteceği açıklandı.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Özak GYO Göktürk projesi satışta! Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk projesi satışa çıktı. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor...

gökdere teleferik projesi Haberi

gökdere teleferik projesi


Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme ile köprü ve kavşak yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, havai hatları da kent içi trafikle buluşturuyor. Mevcut teleferiği yenileyerek Oteller Bölgesi’ne kadar ulaştıran ve böylelikle 9 kilometrelik hat ile dünyanın en uzun aktarmasız teleferik hattını Bursa’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de teleferiği, Teferrüç’ten kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indiriyor. İhalesi yapılan ve sürecin devam ettiği proje kapsamında teleferik, Teferrüç’ten Setbaşı, Gökdere Metro İstasyonu durağının ardından Gökdere Parkı’na inmiş olacak.


7 dakikalık yolculuk

Proje kapsamında bir teleferik istasyonunun yapılacağı Gökdere Metro İstasyonu’nda proje hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıllardır bir hayal olarak nitelendirilen projede uygulama safhasına iyice yaklaştıklarını söyledi. İhalenin yapıldığını ve sürecin devam ettiğini dile...