26 / 04 / 2024

Gökmen Mengüç

Gökmen Mengüç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının aylık olarak düzenlediği toplantıya Körfez Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantıda, ilçe belediyelerinde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gökmen Mengüç: İmarda konut alanı olan yere ticaret merkezi yapılabilecek!

Gökmen Mengüç, “Eskiden bir alan imarda ne ise üzerine onunla ilgili yapılar inşa edilebiliyordu. Şimdi ise imarda konut alanı olan bir yere kreş, okul, ticaret merkezi yapılabilecek.

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarkan Şahin ve Uğur Gökmen Yücedağ ortaklığıyla kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Beyoğlu'nda Gökmen Süzgün tarafından kuruldu.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Saldıray Sökmen kimdir?

Atakule GYO Genel Müdürlüğü görevine atanan Saldıray Sökmen kimdir? Saldıray Gökmen daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Saldıray Sökmen'in biyografisi...

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Demirli ve Laden Melis Bay ortaklığında kuruldu.

Gökmen Mengüç Haberi

Gökmen Mengüç

Toplantıya Körfez Belediyesi Başkanı Yunus Pehlivan'da katılarak kısa bir konuşma yaptı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç ile ilçe belediyelerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, Körfez Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Körfez Belediyesi Tüttinçiftlik Sahil Belediye Sosyal Tesislerinde bir araya geldiler. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, ilçe belediyelerinde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivanın selamlama konuşmasından sonra ayrıldığı toplantıda, teknik konular görüşüldü. 


Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu'nun giriş konuşmasından sonra, katılımcılara Körfez'de yapılan ve hedeflenen projeleri konu alan tanıtım filmi izletildi. Toplantıda belediyelerce uygulanan TİP imar yönetmeliği maddeleri ve imar plan notları da görüşüldü. 


Derin Ekpres...