26 / 04 / 2024

Gölbaşı asfalt

Gölbaşı asfalt

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

Gölbaşı semti asfaltlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını 1 cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Gölbaşı'nda örnek imar uygulamaları!

GAP ve KOP bölgelerinde, örnek imar uygulamaları projesi kapsamında Gölbaşı ilçesine bağlı Akçaya köyü, Asfalt Mahallesi ve Yarbaşı köyünü kapsayan 112 hektarlık alanda parselasyon yapılacak.

Kula Gölbaşı - Yeşilyayla yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Gölbaşı – Yeşilyayla hattında bulunan asfalt yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yolları kışa hazırlıyor.

Adıyaman Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçedeki mahalle ve cadde yollarında başlatılan asfalt çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Ankara Gölbaşı'na 100 bin tonluk asfalt!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl içerisinde Gölbaşı ilçe genelinde yollara 100 bin ton asfalt atacak. Gölbaşı'nda asfalt yapılması gereken her yol tamamlanacak.

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kuracak!

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kurulması için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Fatih Duruay açılacak üretim tesisiyle ilgili açıklama yaptı.

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşmanın önüne geçecek!

Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı.

Gölbaşı Kızılcaşar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Kızılcaşar Mahallesi 650 nolu kadastro parseli ve çevresine ait 1/ 1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gölbaşı Cimşit Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart'ta onaylanan Gölbaşı ilçesine bağlı Cimşit Mahallesi 116924/1 nolu parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı asfalt Haberi

Gölbaşı asfalt


Gölbaşı Belediyesi, ilçe genelinin tüm yollarında asfalt çalışmalarına ara vermeden devanı ediyor. Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor. Asfalt çalışma ekipleri çalışmalarını Balıçelievler Mahallesi, TOKİ Yolu ve Karaoğlaıı Malıallesi'nde tamamlarken, belediyeye iletilen istek ve talepler de değerlendiriliyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay açıklamasında, asfalt ekiplerinin tüm yollarda çalışmalarına ara vermeden luzla devam ettiğini söyledi.



Ankara Güçlü...