29 / 03 / 2024

Gölbaşı Mavi Şehir Konutları adres

Gölbaşı Mavi Şehir Konutları adres

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan Er-konut’un prestij projelerinden biri olan “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Ankara Gölbaşı'nda 62.7 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesinde yer alan 8 arsayı 62 milyon 767 bin 690 TL'ye satıyor...

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci mecliste!

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı Şehir Geçişi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı yöntemiyle katıldığı Gölbaşı Şehir Geçişi hizmete açıldı.

Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT 2021'de tamam!

Bursa'nın ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 56 kilometrelik Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT projesinin 2021'de açılacağı açıklandı.

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi!

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 

Emlak Konut Mavişehir Evleri'nin 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Mavişehir Evleri'ndeki D blok ile B1 bloğun 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

İzmir Mavişehir imar planına üç belediyeden itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mavişehir'de imar planı değişikliği hazırlığına karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ve Karşıyaka belediyeleri olumsuz görüşlerini Bakanlık'a gönderdi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Mavişehir tartışmasına 10 soru ile cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemi Mavişehir’deki imar sorunu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının yaptığı açıklamaya 10 adet soru ile cevap verdi.

Ordu Gölbaşı Camii minaresine kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği ancak minaresi bulunmayan Fatsa Gölbaşı Camii’ne yeni minare inşa edildi.

Ankara Gölbaşı'nın imar planı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Gölbaşı İncek Mahallesi'ndeki imar planı değişti. Onaylanan planlarda “kentsel dönüşüm ve gelişim proje” alanı içinde kalan 25 adet konutun yapılması 15 kat artırıldı.

Gölbaşı Mavi Şehir Konutları adres Haberi

Gölbaşı Mavi Şehir Konutları adres

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan Er-konut’un prestij projelerinden biri olan “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı. Toplantıya Başkan Sekmen’in yanı sıra

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç, Selami Keskin, Zafer Aynalı ve daire başkanları katıldı. Başkan Sekmen, Büyükşehir’in Erzurum’u daha güzel bir görünüme kavuşturabilmek için şehrin dört bir yanını şantiye alanına çevirdiklerini söyledi. Sekmen, şöyle devam etti: “Son zamanlarda gelişen ve değişen bir Erzurum’u görmekteyiz. Alt ve üstyapı faaliyetleriyle önemli bir hizmet atağı başlatmış bulunuyoruz. Şehrimizde kentsel dönüşüm yapacağımızı vaat etmiştik. Gerek TOKİ, gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,...