28 / 03 / 2024

gölbaşı yeni konut yatırımları 2021

gölbaşı yeni konut yatırımları 2021

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Gerder Mahallesi'nde 2 milyon 300 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızı tamamladık. 2 bin konutluk bir projeyi başlattık ve ilk etapta yapacağımız 500 konutun projelerini ocakta hazırlayacağız" dedi.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor! İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor. Merakla beklenen projeyle İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor...

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

gölbaşı yeni konut yatırımları 2021 Haberi

gölbaşı yeni konut yatırımları 2021

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Gölbaşı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, Ankara projeleriyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

- "2023 yılına kadar hemşehrilerimizi yeni yuvalarına kavuşturacağız"

Bakan Murat Kurum, başkent Ankara'yı şehirciliğin ana ekseni şeklinde gördüklerini ve bugün kentin toplam 25 ilçesinde çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

Ankara Gölbaşı'nda yaşayan vatandaşlara müjde vereceğini dile getiren Bakan Murat Kurum, şunları söyledi:
"Vatandaşlarımızın yerleşim alanında sosyal konut talebi var. Biz de Gerder Mahallesi'nde 2 milyon 300 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızı tamamladık. 2 bin konutluk bir projeyi başlattık ve ilk etapta yapacağımız 500 konutun projelerini ocakta hazırlayacağız, hızlı şekilde ihaleye çıkacağız. Bu projeler istiyoruz ki zemin artı 2-3 katı geçmesin, yatay mimariye uygun,...