16 / 04 / 2024

Gölcük için mimari plan

Gölcük için mimari plan

Gölcük'te yapılması planlanan kentsel dönüşüm noktalarından biri, Gölcük'ün merkezindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alan olarak belirlenmişti. Merkezdeki dönüşüm için mimari plan hazırlanmış durumda..

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Gölcük'te 23 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Kocaeli ili Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesinde yer alan 23 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük için mimari plan Haberi

Gölcük için mimari plan

İlçemizde yapılması planlanan kentsel dönüşüm noktalarından biri, Gölcük'ün merkezindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alan olarak belirlenmişti. Merkezdeki dönüşüm için mimari plan hazırlanmış durumda Merkezde yapılacak kentsel dönüşüm, Gölcüklülerin en çok merak ettiği projelerden biri. 


İlçemizde geçtiğimiz yıl içerisinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yönetiminde yapılan basın toplantısında, Göleük'ün üç farklı noktasında önemli bir projenin yapılacağı bilgisi aktarıldı. Bu proje, ilçemizde belirlenen noktalarda yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgiliydi ve bu üç noktada yapılacak dönüşümün ardından Göleük'ün daha farklı bir görüntüye kavuşacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda Gölcük Denizevler, sanayi sitesinin olduğu alan ve ilçemiz merkezindeki belirli bir alanda kentsel dönüşüm yapılacağı açıklandı. Bu dönüşüm ile birlikte ilçemizdeki hasarlı bina sayısı da önemli ölçüde azaltılmış ve kentin kötü görüntüsü de yenilenmiş olacağı belirtilmişti. 


GÖLCÜKLÜLER MERAKLA...