29 / 03 / 2024

Gölcük Prestij Sokak projesi son durum

Gölcük Prestij Sokak projesi son durum

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Gölcük Preveze Caddesi prestij kazandı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu.

Gölcük Değirmendere'nin yolları yenileniyor!

Gölcük Belediyesi Ekiplerince Değirmendere’de yol yapım, asfalt çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Değirmendere Fındık Sokak’ı kapsayan yol yapım, asfalt çalışmaları gerçekleştirilmekle birlikte, çalışmalar hızlı bir şekilde ve büyük titizlikle yürütülüyor.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Gölcük Halıdere'ye istinat duvarı!

Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından Halıdere Körfez Mahallesi 2084. Sokak´ta yapımına başlanan istinat duvarı çalışması devam ediyor. Duvarın yapımı tamamlandığı zaman olası herhangi bir tehlikenin de önüne geçilmiş olacak.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Prestij Sokak projesi son durum Haberi

Gölcük Prestij Sokak projesi son durum


Gölcük Belediyesi tarafından ilçe merkezinde belli başlı sokak ve caddelerine yapılan, estetik görünüm kazandırılan, Prestij Sokak uygulamalarına bu yıl, Merkez Mahallesi 38. Sokak’tan başladı. Büyük titizlikle 38. Sokak’ta ilk kazmanın vurulmasıyla başlayan çalışmalar sonunda, Gölcük hanesine bir prestij sokak daha kazandırmış olacak.

Her geçen gün büyüyen, gelişen ve güzelleşen ilçemize, yeni bir Prestij Sokak daha eklenmek üzere, Gölcük Belediyesince ilçe merkezinde belli başlı sokak ve caddelerine yapılan, estetik görünümü oldukça şık olan, Prestij Sokak uygulamalarına bu yıl, Merkez Mahallesi 38. Sokak’tan başladı. Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, hafta başında sokak esnafıyla yaptıkları toplantı ve ardından yapılan ölçümler sonrasında start verdiler.   

60.sokaktan başlayan kazma işi, 61.,62.38. sokaklar ile 20. Sokağın başına kadar devam edecek....