20 / 04 / 2024

Gölcük toplu açılış

Gölcük toplu açılış

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 151 eserin hizmete açılacağı 7. Açılış bayramı programı öncesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük'te 7.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Hisareyn Mahallesi 530 ada 1 parselde yer alan 6 katlı okul binasını 7 milyon 502 bin 616 TL'ye icradan satıyor..

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

Gölcük’te ağır hasarlı bina kalmadı!

Gölcük ilçesinde depremin yaralarının sarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ''Gölcük’te ağır hasarlı ve yıkılması gereken bina kalmadı'' dedi.

Gölcük toplu açılış Haberi

Gölcük toplu açılış


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından, 13 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 151 eserin hizmete açılacağı 7. Açılış bayramı programı öncesi Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman,  Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Köy ve Mahalle Muhtarları, STK Başkanlarının katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan 7. Açılış bayramı programıyla ilgili bilgiler aktarıldı.


Toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlar ve STK Temsilcilerine teşekkür ederek başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Bugün sizlere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla  Kocaeli Valiliğimizin , Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ve  Kocaeli Üniversitemizin yapmış olduğu yatırımları içeren toplu açılış gerçekleştireceklerdir. Öncelikle sizleri de  bu açılışa davet...