19 / 04 / 2024

golf tesisi bodrum

golf tesisi bodrum

Bodrum Belediye meclisi; Muğla Barosu' nun, çevrecilerin ve köylülerin bölgedeki su kaynaklarını kurutacağı gerekçesiyle karşı çıktığı golf tesisi yatırımı ile ilgili imar değişikliğini kabul etti...

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlandı!

Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı...

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi!

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin başladığı proje 275 konuttan meydana geliyor.

Regnum Golf Country Bodrum fiyat!

Regnum Golf Country Bodrum fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Öztürk Grup tarafından hayata geçirilen projede 275 konut bulunuyor.

Regnum Golf Country Bodrum'da hemen teslim villalar!

Öztürk Grup imzası taşıyan Regnum Golf & Country projesi Bodrum'da hayata geçirildi. 275 konuttan oluşan projede ilk etap teslimleri başladı.

golf tesisi bodrum Haberi

golf tesisi bodrum

Bölgede daha önce yapılmak istenen tesisle ilgili çalışmalar, tepkiler üzerine durdurulmuştu.  Bodrum Yarımadası'nda tarım alanlarının tamamen yok edildiğini belirten Prof. Dr. Doğan Kantarcı, "Bölgede su varsa verin onu köylüye, tarımla uğraşsın. Su kamunun ortak malıdır. Bir firmaya tahsis edilemez. Hava nasıl herkesin hakkı ise, su da herkesin hakkı. Bir firmaya tahsis edilemez" diye konuştu. 


Bodrum Belediye meclisinin aralık ayı olağan toplantısına, Kumköy sınırları içinde yapılmak istenen golf tesisi yatırımı damgasını vurdu.  Konuyla ilgili imar planı revizyon teklifi, oyçokluğuyla kabul edildi. 

Böylece golf turizm kompleksinin önü de açılmış oldu.  Muğla Barosu Başkanı Avukat Mustafa İlker Gürkan tarafından, 2011 yılında Bodrum Belediyesi'yle Çevre ve Orman Bakanlığı aleyhine Muğla İdare Mahkemesi'nde dava açılmış ancak yasal düzenlemelerin ardından baroların bu konularda dava açma ehliyeti bulunmadığı...