24 / 04 / 2024

gölmahal teslimleri

gölmahal teslimleri

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği Gölmahal Villaları’nda sosyal tesis ve market işletmeleri için ön talepleri toplamaya başladı...

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Suaden Home By Güneri teslimleri 2017 Ağustos'ta!

Suaden Home By Güneri projesi Güneri İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Suadiye'de hayata geçiriliyor. Projede 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi teslimleri sona erdi!

247 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesindeki daireler için teslimler sona erdi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi teslimleri başladı!

Toplamda 27 adet konutun sözleşme imzalattırılması ve teslim işlemleri bugün başladı ve 29 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede ödemelere göre 156 aya varan vade sağlanıyor.

Gölmahal Evleri'nde hemen teslim son 5 villa!

Gölmahal Evleri'nde son 5 villanın satışı devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Gölmahal Evleri projesinde villalar 1 milyon 395 bin dolara tek fiyattan satılıyor...

gölmahal teslimleri Haberi

gölmahal teslimleri

10.000 metrekarelik alanda içinde tenis kotları, basket sahası, kapalı ve açık yüzme havuzları, restoranı, fitness center’ı olan sosyal tesise sadece Gölmahal sakinleri değil dışardan da üye alınabiliyor. Sağladığı bu kolaylıkla işletmecisine site sakinleri dışında da bir müşteri portföyüne ulaşma imkanı veren sosyal tesis, bölgenin yeni buluşma noktası olmaya aday. Gölmahal Villaları’nda, fiyatlar villaların şerefiyesine göre 1.395.000 $’dan...