19 / 04 / 2024

Gölmahal Villaları projesi ısıtma sistemleri

Gölmahal Villaları projesi ısıtma sistemleri

Yalçınlar Group'un Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Gölmahal Villaları projesi, ısıtma sistemlerinde tercihini çevreye duyarlılık yönünde yaptı. Daikin Altherma Isı Pompalarıyla villalardaki tüm odaların ısısı bağımsız olarak ayarlanabiliyor...

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Gölmahal Evleri'nde hemen teslim son 5 villa!

Gölmahal Evleri'nde son 5 villanın satışı devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Gölmahal Evleri projesinde villalar 1 milyon 395 bin dolara tek fiyattan satılıyor...

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi!

Akra Yapı Defne Park Güneşli projesi 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerden oluşuyor. Konutların büyüklükleri 100 metrekareden başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Batımahal Villaları Büyükçekmece'de 890 bin dolara ev!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Projede 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile taksitlendirme yapılıyor..

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Batımahal Villaları'nda yüzde 30 peşinat, 24 ay taksit!

Fotoğafçılık sektörü ile tanınan Yalçınlar Group, Gölmahal Villaları ile Büyükçekmece'den adım attığı inşaat sektöründe yatırıma devam ediyor. Batımahal Villaları'nda ödemeler yüzde 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile vadelendiriliyor.

Batımahal Evleri'nde 24 aya kadar sabit kur avantajı!

Gayrimenkul sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, 150 villalık yeni projesi BatıMahal ile büyümesini sürdürüyor..

Batımahal Büyükçekmece'de 890 bin dolara villa!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi!

9 kat şeklinde meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi toplam 4,5 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Güzel Residence projesi satışa çıkıyor!

Güzel Residence Güzel Grup tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Güzel Residence projesi satışa çıkıyor. İki hafta sonra temelinin atılacağı proje, 14 ay sonra teslim edilecek

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi!

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Gölmahal Villaları projesi ısıtma sistemleri Haberi

Gölmahal Villaları projesi ısıtma sistemleri

Yalçınlar Group'un Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Gölmahal Villaları projesi, ısıtma sistemlerinde tercihini çevreye duyarlılık yönünde yaptı. Daikin Altherma Isı Pompalarıyla villalardaki tüm odaların ısısı bağımsız olarak ayarlanabiliyor. 


KONUT sektöründe nitelikli projeleri hayata geçiren yatırımcılar, çevre dostu ve tasarruflu ısıtma ve soğutma çözümlerini de ihmal etmiyor. Çünkü bu uygulamalar konutların değerini artırmanın ötesinde alıcıların duyarlılıklarıydı da örtüşüyor. Özellikle doğaya yakın, doğanın içinde tasarlanan konut projelerinde bu kıstas daha da öne çıkıyor. 


Toplam 92 bin 470 metrekarelik bir alanda, 580 metrekarelik 38 villanın yemyeşil bir arazi üzerinde konumlandığı Gölmahal Villaları, çevre dostu, enerji tasarrufu sağlayan akıllı sistem uygulamaları ile ön plana çıkan projelerden. Her bir detayında çevreci çözümlere yer verilen Gölmahal Villaları, iklimlendirmede de aynı hassasiyeti gözetiyor. Büyükçekmece'de göl kenarında Yalçınlar Group tarafından etap...