25 / 04 / 2024

Gölmahal Villaları villa fiyatları

Gölmahal Villaları villa fiyatları

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen GölMahal Villaları, sahiplerine iç dekorasyonu yapılmış şekilde teslim ediliyor. GölMahal Villaları, 92 bin 470 metrekarelik bir alanda 38 villadan oluşuyor.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Vijay Mallya gökdelenin tepesine villa yaptırdı!

Formula 1 takımı Force India'nın kurucusu Hintli milyarder Vijay Mallya, yeni yaptırdığı villasıyla 'ev' kavramını farklı bir boyut kazandırdı…

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Sur'da görenlerin inanamadığı villa yıkılacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 14 katlı plazanın çatı katına inşa edilen iki katlı villa görenleri hayerete düşürüyor. Kaçak olduğu anlaşılan yapılar hakkında yıkım kararı verildi.

Şahan Gökbakar Göcek'ten 1 milyon Euro'ya ev alıyor!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile eşi Selin Gökbakar Göcek'ten villa almak için kolları sıvadı. Çift geçtiğimiz gün 1 milyon Euro'luk 6 oda 1 salon villayı gezdi...

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Gölmahal Villaları villa fiyatları Haberi

Gölmahal Villaları villa fiyatları


Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen GölMahal Villaları, sahiplerine iç dekorasyonu yapılmış şekilde teslim ediliyor. Proje, 92 bin 470 metrekarelik bir alanda 38 villadan...