25 / 04 / 2024

göltürkbükü ihale

göltürkbükü ihale

Göl Türkbükü Belediye Başkanlığı Bağarası Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan bin 615 metrekare arsayı satmak üzere ihale açtı.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Madnasa Türkbükü lansmanı 4 Mart'ta!

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile uluslararası üne sahip AB Grup Holding, Madnasa Türkbükü projesini 4 Mart'ta görücüye çıkarıyor...

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Suudi Prens Cennet Koyu’na talip oldu!

Birçok ülkede yatırımı olan Prens Abdülaziz el Suud, Bodrum’a hayran kaldı. 1 hafta ilçenin koylarında mavi tura çıkacak olan Prens, Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki 15 milyon euro’luk arsaya da talip.

Batman Gündüzlü Köyü asfalta kavuşuyor!

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Gündüzlü köy yolu asfalta kavuşuyor. Köylülerin talebine sesiz kalmayan kaymakamlık, köy yolunu asfaltlamak için ihale yapmaya karar verdi.

Blue Marlin İbiza Bodrum'da açıldı!

İspanya'nın İbiza Adası'ndaki en popüler beach club olan Blue Marlin İbiza, Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Mandarin Oriental Bodrum'un içinde açıldı. Açılışta dünyanın en iyi DJ'leri, perfermons sergiledi, 400 davetli gönüllerince eğlendi.

Tanem Sivar Bodrum Türkbükü’nde mekan açacak!

Tanem Sivar, mülkü ve isim hakkı anneannesine ait olan, annesiyle işleteceği mekânı açmak için kolları sıvadı. Güzel sunucu Bodrum Türkbükü’ndeki mekânın tadilat işleriyle bizzat ilgileniyor.

Adıyaman Gölpınar Köyü'nde köy konağı yapılıyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Gölpınar köyünde bir adet köy konağı yapımına başlandı. İller Bankası tarafından finanse edilen ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce ihale edilen Gölpınar köy konağının, Kasım ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor

Akdeniz Gölü Sulak Alanı'nda kaynak araması için gerekli ÇED'e tepki geldi!

Muğla’nın Bodrum İlçesi Göltürkbükü Mahallesi’ndeki birinci derece doğal SİT alanı ve koruma altında olan Akdeniz Gölü Sulak Alanı’nda bir jeotermal şirketi tarafından kaynak aranması için ÇED Raporu istenmesi tepkilere neden oldu..

İztuzu’na açık ihale!

İdris Güllüce, “Açık ihale yapacağız. Belediye başkanlığı çok para verirse belediye ihaleyi kazanır, herhangi bir vatandaş çok para verirse o alır. Her şey açık ve gayet şeffaf. Öyle bir kaç kişiyi tahrik ederek de bir yere varılmaz” dedi.

göltürkbükü ihale Haberi

göltürkbükü ihale

İhale, Göl Türkbükü Belediyesinde 17 Ağustos 2007 tarihinde saat 14.00'de kapalı teklif usulü ile yapılacak. Tahmini bedeli 2 milyon 500 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 75 bin YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhaleye girmek isteyenler şartnameyi bedeli mukabili belediyeden satın...