25 / 04 / 2024

Gonca Açıkalın

Gonca Açıkalın

GNC Gayrimenkul Danışmanlık ve Yatırım Anonim Şirketi, Gonca Açıkalın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli 25 Mart'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Yücel Sokak 'ta kuruldu.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kamu işçisinin zam pazarlığında son dakika! 700 bini aşkın işçi için yüzde 45 zam! Peş peşe açıklandı! 

Kamuda 700 bini aşkın işçinin ücretlerine uygulanacak zammın belirleneceği görüşmelerde işçi ve işveren tarafı, ikramiyenin de aralarında olduğu konu başlıklarında mutabık kalırken taban ücret ve yüzdelik zam konusundaki pazarlıklarına devam ediyor. İşte son durum...

İbrahim Kalın'dan Arnavutluk'taki konut inşaatlarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Resmi çalışma ziyareti çerçevesinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Kalın burada konut inşaatlarına ilişkin açıklama yaptı.

İbrahim Kalın'dan Togo Kuleleri açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Togo Kuleleri meselesinde bizim açımızdan önemli olan bu iddiaların en kısa sürede aydınlatılması, bir ihlal, bir suç varsa bunun gereğinin de yargı makamları tarafından yapılmasıdır" dedi...

Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Emekli olan H. Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinden ayrıldı.

İbrahim Kalın: Çin'de yatırım hazırlığındayız!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Kalın, "Çin ile çok önemli bir anlaşmanın hazırlığını yapıyoruz, Türkiye'de ekonomik yatırımlar açısından önemli bir imkan sağlayacak" diye konuştu.

Hüseyin Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'nun başkanı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Faik Açıkalın, yönetim kurulu başkan vekili ise Süleyman Yerçil oldu.

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Faik Açıkalın oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Faiz Açıkalın oldu.

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe 'de, İlhami Açıkalın Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Lokman Çağırıcı: Bağcılar'da rant vatandaşa kalıyor!

Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı. Rant iddialarına cevap veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Rant vatandaşa kalıyor" dedi...

Faik Açıkalın: Türkiye'de konut balonundan bahsetmek doğru olmaz!

Yapı Kredi Üst Yöneticisi Faik Açıkalın, bankacılık sektörü için 2015 yılının hem kredi büyümesi hem kârlılık olarak 2014'ten daha iyi bir yıl olmasını beklediklerini söyledi. Açıkalın, "Türkiye'de konut balonundan bahsetmek doğru olmaz" dedi.

Gonca Açıkalın Haberi

Gonca Açıkalın

GNC Gayrimenkul Danışmanlık ve Yatırım Anonim Şirketi, Gonca Açıkalın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli 25 Mart'ta kuruldu.


GNC Gayrimenkul Danışmanlık ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, hipermarketler,  depolar, soğuk hava depoları, ticari depolar, ticari park, hastane,  villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arazi ve arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, Rehin almak, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırmak, ipotek almak, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırmak; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkul üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat...