28 / 03 / 2024

Gönül Talu kimdir

Gönül Talu kimdir

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Gönül Talu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Doğuş İnşaat CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Gönül Talu kimdir? Gönül Talu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gönül Mimarları İnisiyatifi'nden Kanal İstanbul'a destek!

Gönül Mimarları İnisiyatifi Basın Sözcüsü Arslanoğlu, "Kanal İstanbul sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin projesidir. Sadece 16 milyonun değil, 85 milyonun, bir belediyenin değil, devletin, birilerinin değil, milletin projesidir" dedi...

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gönül Talu, Mehmet Burak Talu ve Fevzi Ömer Talu tarafından kuruldu.

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Mehmet Özhaseki: Gönül belediyeciliğine başlıyoruz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla gönül belediyeciliğine başlıyoruz." dedi.

FETÖ, Gökhan Gönüle'e 7.5 milyonluk tarla satmış!

Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül'e FETÖ tarla kazığı atmış. Balıkesir'de FETÖ'Den görevden alınan müdürler ünlü futbolcuya imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL'ye satmış. 

Gönül Aybirdi, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Gönül Aybirdi'nin Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Gönül Talu kimdir Haberi

Gönül Talu kimdir

Türkiye’de müteahhitlik ve mühendislik hizmetleri ile faaliyet gösteren Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün yeni şirket kurdu. 

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gönül Talu, Mehmet Burak Talu ve Fevzi Ömer Talu ortaklığında kuruldu. 

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:
A - İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı ( fabrika , atölye ,vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile , Hastane, okul , otel , işyeri , mağaza , alış veriş merkezi, lokanta , kapalı spor tesisi , cami , kapalı otopark tuvalet , vb. inşaatını yapmak , yaptırmak , 
B- İkamet amaçlı binaların inşaatı ( Müstakil...