19 / 04 / 2024

goodman marmara yatırımı

goodman marmara yatırımı

Avustralya'nın en büyük endüstriyel gayrimenkul yatırım fonu Goodman, 2 yılda 300 milyon Euro'luk yatırım için liderlik hedefiyle Türkiye'ye geldi.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Ziraat Bankası iki dev projeye milyar dolarlık yatırım yapacak!

Ziraat Bankası bu yıl Kuzey Marmara Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü dahil ulaşım ve altyapı sektörlerine en az 7 milyar dolarlık yatırım yapacak.

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ünlü tarafından tarihinde kuruldu.

MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fehmi Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde kuruldu.

Trakya'ya 2 milyar liralık çevre yatırımı yapılacak!

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Trakya’da çevre temizliği için 3 yıl içinde 2 milyar TL yatırım yapacaklarını, bu yatırımların tam kapasite çalışmaya başladığı zaman Marmara Denizi ve Trakya’nın çevre kirliliğinin ortadan kalkacağını söyledi.

APM Terminals Türkiye'de yeni yatırım yapacak!

Türkiye’deki ilk yatırımı önümüzdeki yıl başında işletmeye alacak olan APM Terminals'in, özellikle Marmara Bölgesi ve İstanbul yakınlarında yatırım arayışları ve konteyner dışı terminal işletmeciliğine yönelik çalışmalara devam ediyor

Yenilikçi olup Ar-Ge'ye yatırım yapacağız!

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) 2015 mali yılı destek programı tanıtım toplantısına katıldı. Vali Zahteroğulları, gelişmek için teknolojik, yenilikçi ve ARGE'ye yatırım programları olduğunu söyledi.

Eğitimde 300 milyon liralık yatırım geliyor!

2014 yılının Kasım ayında 300 milyon 405 bin liralık yatırım öngören 22 adet eğitim yatırımı projesi teşvike bağlandı. En yüksek yatırım teşvikini 147 milyon 750 bin lira ile İstanbul Marmara Eğitim Sağlık Kurumları aldı

Finans Yatırım Menkul Değerler Doğu Marmara Şubesi kapatıldı!

Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş'den yapılan kamuoyu duyurusuna göre; Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş Gebze- Kocaeli'de faaliyet gösteren Doğu Marmara Şubesi'nin kapatılmasına karar verildi.

Fikri Işık: Akdeniz, Ege-Marmara ve Karadeniz'e yatırım bölgesi kurulacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Akdeniz, Ege - Marmara ve Karadeniz’e 3 büyük üretim - yatırım bölgesi kurulacağını söyledi. Bu bölgelerde sanayici binaya para bağlamayacak. Fabrikayı devlet yapacak, sanayici kira ödeyecek

Doğu Marmara Özel Yatırım Bölgeleri Kataloğu tanıtıldı!

Doğu Marmara Kalkınma Ajansınca (MARKA) hazırlanan "Doğu Marmara Özel Yatırım Bölgeleri Kataloğu" basın toplantısıyla tanıtıldı. Ajansta düzenlenen toplantıda MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut konuşma yaptı.

goodman marmara yatırımı Haberi

goodman marmara yatırımı



50 milyon Euro'luk ilk yatırımını İzmit'te gerçekleştirecek olan Goodman, bu projenin ardından da Hadımköy, İzmir, Bursa, Gebze ve Orhanlı'da 500 bin metrekarelik lojistik projelerini devreye sokmayı planlıyor.


AVUSTRALYA'nın borsaya kote olmuş en büyük endüstriyel gayrimenkul yatırım fonu Goodman, 2 yılda 300 milyon Euro'luk yatırım için Türkiye'ye geldi. 50 milyon Euro'luk ilk yatırımını İzmit'te hayata geçirecek olan Goodman, bu projenin ardından da Hadımköy, İzmir, Bursa, Gebze ve Orhanlı da 500 bin metrekarelik lojistik projelerini peş peşe devreye sokmayı planlıyor. Goodman'ın Avrupa Lojistik CEO'su Danny Peters, uzun dönemli kalmayı planladıkları Türkiye pazarında lider olmayı hedeflediklerine dikkat çekerek, "Girdiğimiz...