28 / 03 / 2024

Gördes yolları asfaltlanıyor mu

Gördes yolları asfaltlanıyor mu

Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Manisa Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı mahalle yollarında asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları başlattı.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor!

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor. İPA tarafından yapılan bir ankette katılımcıların yüzde 35,5’i “Gündemimizde konut ve kira fiyatlarındaki artış var” dedi.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor?

Türkiye genelinde ortalama konut sigortası yaptırma oranı yüzde 25 olarak belirlendi. DASK yaptırmanın ortalama maliyeti 165 TL olurken, konut sigortasının ise 250-300 TL oldu. Peki konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor? İşte detaylar...

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomideki Kovid-19 'tedirginliği' yerini 'güvene' bırakıyor!

Kovid-19 salgınının etkisiyle ekonomi çevrelerinde oluşan tedirginlik, alınan önlemler ve sağlanan desteklerle yerini güvene bırakıyor.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Trabzon'daki Ayasofya Camisi salı günü açılıyor!  

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından sonra Trabzon’da, 7 yıl önce müzeden camiye dönüştürülerek restorasyonuna başlanan Ayasofya-i Sağir Cami-i Şerifi de salı günü açılıyor. Trabzon’daki Ayasofya, 1964’te camiden müzeye çevrilmişti.

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Rize'deki eğimli binalar görenleri şaşırtıyor!

Rize'de yıllar önce inşa edilen 4 bina yüzde 6 eğimleri ile görenleri şaşırtıyor. Balkonlar kırıldığı için demirle destek yapılan binada oturan vatandaşlar, "Dairelerde kapılar ve pencerelerin kimi kapanmıyor, kimi ise açılmıyor." dedi...

Gördes yolları asfaltlanıyor mu Haberi

Gördes yolları asfaltlanıyor mu


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı mahalle yollarında asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları başlattı. Özellikle tarımla uğraşan vatandaşlar açısından yolların problemlerinin giderilmesinin önemli olduğunu belirten Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, yolları kullanan vatandaşların problemlerini en aza indirgediklerini müjdeledi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinin bozuk olan ana arterleri ve bağlantı yollarında onarım çalışması başlattı. İlçeye bağlı Korubaşı, Sarıaliler, Dereçiftlik, Bayat, Fundacık, Kalemoğlu, Çiçekli, Dutluca, Beğel, Malaz, Börez, Kabakoz, Efendili, Oğulduruk, Akpınar, Kaşıkçı, Pınarbaşı, Kuyucak, Karapınar, Dikilitaş, Kuşluk, Çatalarmut, Kızıldam, Salur, Gülpınar, Şeyhyayla, Dalkır, Benlieli, Kobaklar, Güneşli, Ulgar, Köseler, Doğanpınar, Beğenler mahalle yollarına ihtiyaç doğrultusunda asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar doğrultusunda Gördes’e ait mahalle...