26 / 04 / 2024

Güçlü Gönüleri

Güçlü Gönüleri

Gönülleri Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Güçlü Gönüleri Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş net yanıt verdi! Altını bile sollayacak rakam geliyor

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında ne kadar olacağını Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Altını bile sollayacak rakam geliyor.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Terme Amazon Tabiat Parkı gün yüzüne çıkarılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Terme Amazon Tabiat Parkı'ndaki eşsiz güzellik Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla gün yüzüne çıkarılıyor.

Gönülleri Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gönülleri Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Güçlü Gönüleri Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

Bilinçli Çevre Gönüllüleri Yetişiyor projesinin açılış töreni yapıldı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından başlatılan “Ankara’da Bilinçli Çevre Gönüllüleri Yetişiyor” projesinin açılış töreni dün Keçiören Belediyesi Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

NKÜ'de inşaat Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği'ne devredildi!

TEKİRDAĞ Namık Kemal Üniversitesi ( NKÜ ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği'ne devretti.

LÖSEV'in onkoloji kenti açılışa gün sayıyor!

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor..

Uşak Seramik yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı.

Ayvalık Gönül Yolu'na köprü yapılacak!

20 milyon liralık bir maliyetli proje Ayvalık'ın dünyaca ünlü Cunda Adası ile ilçe merkezini birbirine bağlayacak. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, hazırlanan Gönül Yolu'nda köprü yapımı projesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ayvalık Gönül Yolu'na köprü inşa edilecek!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un talimatıyla hazırlanan Gönül Yolu’nda köprü yapımı projesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı...

Yılbaşı turizmi nasıl geçer? Yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Sinpaş Liva 40 yılın fırsatı için son 2 gün!

Daire teslimleri hemen yapılan Sinpaş Liva 40 yılın fırsatı için son 2 gün. Satışları devam eden projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 401 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Güçlü Gönüleri Haberi

Güçlü Gönüleri

Gönülleri Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Güçlü Gönüleri Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu. 


Gönülleri Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. b. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. c. Her türlü inşaat...