29 / 03 / 2024

Gül Group adres

Gül Group adres

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Serkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Güçlü İnşaat'ın yaptığı tünelin sonuna yaklaşılıyor!

27 yılı aşkın bir süredir dünyada ve Türkiye’de başarılı projelere imza atan Güçlü Group, İstanbul'daki ilk içme suyu tüneli olan Bağcılar-Kabataş tramvay yolunun altında kalan İsale hattı projesinin büyük bir kısmını tamamladı. 

İnşaat sektörü 2018'e güçlü giriş yaptı!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, satış rekoru kıran inşaat sektörünün 2018’e güçlü giriş yaptığinı söyledi..

Gökbayrak Group inşaat sektörüne döndü!

Gökbayrak Group, 27 yıl aradan sonra inşaat sektörüne YKare İnşaat firması ile ortaklık kurarak yeniden adım attı.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi!

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 11.Mahalle Evleri projesinde ara kat 2+1'lerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor...

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

11.Mahalle Gül İnşaat satış ofisi!

11.Mahalle Gül İnşaat satış ofisi telefon ve adres bilgiler haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü'nde yükselen 11. Mahalle Evleri projesi Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

13. Altın Örümcek gecesinde Gülaylar Group'a çift ödül!

13.Altın Örümcek Ödül Töreninde “Yılın En İyi Alışveriş Merkezi” web sitesi ödülleri Gülaylar Group’un gayrimenkul yatırımlarının bağlı bulunduğu “City’s Property Development” bünyesinde yer alan City’s Nişantaşı ve Meydan AVM’nin oldu.

Gül Group adres Haberi

Gül Group adres

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve Yurt dışında konusu ile ilgili her türlü planlar ve projeler yapmak, fizibilite raporları hazırlamak. 2- Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje işleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. 3- Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarşı, okul, hastane, fabrika binaları, otel,motel ve diğer turistik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek, 4-Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içinde fizibilite,...