16 / 04 / 2024

Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu ödeme koşulları

Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu ödeme koşulları

Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu projesi kapsamında yer alan konutlar için faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği sunuluyor. Kavaklı Konakları projesi kapsamında fiyatları 315 bin TL'den başlıyor

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi için ön talep topluyor!

Gül İnşaat, Gaziosmanpaşa'da 55 bin metrekarelik alanda inşa edeceği proje için ön talep topluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında geliştirilen proje, Gaziosmanpaşa Galeri Caddesi üzerinde bulunuyor.

Gül İnşaat 11'inci Mahalle'de fiyatlar 345 bin liradan başlıyor!

Gül İnşaat, bugüne kadar mağaza, Home Office, AVM ve iş merkezleri gibi pek çok farklı konseptte projeye imza attı. Her biri innovatif yapısıyla dikkat çeken bu projeler bulunduğu bölgeye de değer kattı.

11. Mahalle Gül İnşaat iletişim!

Toplam 28 bin 918 metrekare alana yayılan projede daireler 2+1'den 5+1'ye kadar farklılık gösteriyor. 11. Mahalle Gül İnşaat iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 855 88 96 olarak belirlendi.

11. Mahalle Beylikdüzü! Gül İnşaat'ın yeni projesi!

11. Mahalle Beylikdüzü'nde Gül İnşaat imzasını taşıyor. 11. Mahalle Evleri Beylikdüzü projesinde ev fiyatları 345 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

11. Mahalle Gül İnşaat Projesi!

11. Mahalle Gül İnşaat projesi Beylikdüzü'nde daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. 11'inci Mahalle Beylikdüzü projesinde daireler 2018 yılı Ekim ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi!

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 28 bin 918 metrekarelik alanda inşa edilen projede konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Gül İnşaat Beylikdüzü 11'nci Mahalle'de 345 bin TL'ye!

Yatırım yaptığı her bölgede, yarattığı katma değerle adeta doğal bir kentsel dönüşüm başlatan Gül İnşaat bu defa da Beylikdüzü’nün 11’inci mahallesini hayata geçiriyor…

Gül İnşaat Nursan Konakları fiyatları!

Gül İnşaat Nursan Konakları fiyatları 230 bin liradan başlayarak değişiyor. 5 blok halinde yükselen Nursan Konakları projesi 172 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor...

Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu ödeme koşulları Haberi

Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu ödeme koşulları

Kavaklı Konakları projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Kavaklı Konakları Yakuplu projesi, Gül İnşaat tarafından yükseliyor. 


Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu kapsamında 276 konut bulunuyor. 


Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu 17 blok halinde yükseliyor. Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu satılık daireleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 




Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu kapsamında dairelerin alanları 123 metrekareden başlıyor ve 180 metrekareye kadar yükseliyor. 


Gül İnşaat Kavaklı Konakları Yakuplu fiyat listesi!

2 oda 1 salon konutların fiyatları 299 bin TL...