29 / 03 / 2024

gülben ergen kredi borcu

gülben ergen kredi borcu

Gülben Ergen İstinye Park Evleri'ndeki evinin kredi borcunu yapılandırdı...

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Kredi kartı borçları tarihi zirvesinde!

Kredi kartı borçları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Açıklanan rakamlara göre, bireysel kredi kartı borçlarının, toplam TL krediler içindeki payının son iki senede iki katına çıktığı kaydedildi.

Moody's'ten Türkiye'ye pozitif kredi notu!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna yönelik yaptığı değerlendirmede, son zamanlarda geleneksel ekonomi politikalarına dönüşün daha güçlü bir kredi açısından pozitif değerlendirildiğini aktardı.

Bireysel kredi kartı alacakları 992 milyar 296 milyon TL'ye çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 75 milyar Türk Lirası arttı ve 10 trilyon 424 milyar 761 milyon TL'ye çıktı. Açıklanan rakamlara göre, bireysel kredi kartı alacakları da yüzde 3,6 artış göstererek, 992 milyar 296 milyon TL'ye yükseldi.

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Az önce açıklandı!

Bireysel kredi veya kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düşen kişi sayısı mayısta geriledi. Türkiye Bankalar Birliğince (TBB) yapılan açıklamaya göre, bireysel kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düşen kişi sayısı 2023 yılı mayısında 76 bin kişi oldu.

Kredi kartı kullananlar 2 gün sonra limitler değişecek! 

Türkiye vatandaşlarının merakla beklediği faiz kararları sonunda açıklandı. Bu kararlar kredi kart kullanımını da etkiledi. Kredi kartlarında yeni limitlerin değişmesine son iki gün kaldı. Kredi kartı kullanıcılarını ilgilendiren bu limitlerde alınan son karar belli oldu, işte detaylar…

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Garanti, Ziraat ve Yapı Kredi Bankası kesenin ağzını yırtılana kadar açtı. Emekli promosyonunda dev rakam

Bankalar emekli maaşlarına zam gelmeden önce emekli vatandaşların kendi bünyelerinden maaş almalarını sağlamak adına büyük bir çaba gösteriyor. Yapı Kredi Bankası, Garanti ve Ziraat Bankası'ndan da konuyla ilgili önemli bir adım geldi.

Finans kuruluşları kredi musluklarını kapattı! Üretim ve ihracat tehlike sinyali veriyor!

Finans sektöründeki bir çok banka ve kuruluşun kredi musluklarını kapatması, üretim ve ihracatta tehlike sinyalleri vermeye başladı. Seçim belirsizliği ve nakit sıkışıklığı nedeniyle önünü göremeyen sanayici, ‘kredi yok, bankası var’ diyor.

Yapı Kredi düşük faizli kredi fırsatı! Tam 50 bin TL'ye kadar alabilirsiniz!

Yapı Kredi 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarınız için düşük faizli kredi fırsatı sunuyor. Tüm gözler Yapı Kredi Bankasına döndü. İşte merak edilen habere dair tüm detaylar..

Yapı Kredi Bankası'ndan rekor promosyon! Tüm emekliler zil takıp oynayacak

Yapı Kredi, Türkiye merkezli bir bankadır. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olarak faaliyet gösteren Yapı Kredi, 1944 yılında kurulmuştur. Bankanın merkezi İstanbul'da yer almaktadır ve Türkiye'deki pek çok şehirde şubesi bulunmaktadır.

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

Vakıfbank’tan araba almak isteyenler için özel kredi fırsatının detayları açıklandı. Herkes yaşam kalitesini yükseltmek için bir araba sahibi olmak istiyor. Çoğu zaman bu araba tercihi ikinci el otomobillerden yana oluyor. Herkes kolayca araba sahibi olabilsin diye Vakıfbank’ın yüz güldüren kredi ha

Son dakika… BDDK, depremzedelerin kredi borçlarını erteledi!

Yüzyılın en büyük depremlerinden ikisinin yaşandığı illere yönelik BDDK yeni bir karar aldı. Buna göre, depremzedelerin kredi borçları 6 ay süreyle ertelendi.

gülben ergen kredi borcu Haberi

gülben ergen kredi borcu


Gülben Ergen Mustafa Erdoğan'dan ayrıldıktan sonra 5 yıllık konut kredisiyle aldığı evin üç yıllık borcunu yeniden yapılandırdı. Gülben Ergen'in evi İstinye 'de...